Snabbfakta

    • Hässleholm

Ansök senast: 2021-07-10

Projektbeställare Lokalnät och Distribution

Publicerad 2021-05-11

Om tjänsten

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.

I vårt team Lokalnät Distribution i Hässleholm är vi tolv medarbetare som jobbar och ansvarar för lokalnätet i norra Skåne. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra övriga lokalnätskollegor och våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.

I rollen som Projektbeställare kommer du att bli en viktig del i att förverkliga framtidens elnät. I tjänsten ingår att beställa projekt, driva dessa från start till slut, följa upp och genomföra kontroller i fält samt slutbesiktiga och avsluta större projekt där vi förstärker och förnyar vårt elnät. Du kommer också att arbeta med underhållsprojekt efter de årliga besiktningarna som genomförs. Det innebär att efter satt budget och förutsättningar driva och följa upp utförandet av projekten hos våra avtalade samarbetspartners. Det innebär tät och direkt kontakt med kunder, entreprenörer, projektörer och markägare för att få bästa möjliga elnät för hållbar och driftsäker framtid.

I rollen ingår att arbeta för goda interna och externa kontakter, såsom entreprenörer. I och med vårt verksamhetsområdes utbredning inom hela norra Skåne kommer dagsresor inom området att förekomma. Här möter vi kunden på deras hemmaplan.

 

Vi söker

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har intresse och kunskaper inom elkraft samt erfarenhet inom projektledning och entreprenad. Om du har en bakgrund inom fältverksamhet som till exempel montör blir vi lite extra nyfiken på dig. Vi välkomnar nya kompetenser och erfarenheter in i teamet och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi sätter stor vikt vid ditt engagemang i arbetet och förmåga att driva din egen och företagets utveckling. Förmågan att ta beslut och att arbeta målinriktat är också något som värdesätts. Vi förväntar oss att du arbetar strukturerat, affärsmässigt med kunden i fokus och kvalitetsmedvetet och där säkerheten alltid kommer i första hand. Du är en god kommunikatör som trivs i mötet med människor och förstår värdet av goda relationer. Du finner dig väl tillrätta i olika miljöer och sammanhang samtidigt som du är bra på att samarbeta.

Din närmsta chef, Linda Ljungberg, tror på en förtroendeingivande kultur där alla ges utrymme att lyfta sina kloka idéer och förslag för att på så vis skapa en sammansvetsad stämning och gott teamarbete. Linda har ett stort engagemang och tror på att man växer av ansvar, så om du är redo för visa ditt driv så får du vara beredd på att få ansvar tillbaka.

Välkommen till oss och vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 23 maj.
 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:

Linda Ljungberg, +46 738 421655
 

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425                 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 

Kontraktstyp: 908
Arbetstid: Heltid
Företag: E.ON Energidistribution AB

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-05-14
  • Stockholm
Publicerad: 2021-02-10
  • Lund
  • Heltid
Publicerad: 2021-04-15
  • Lidingö