Snabbfakta

  • Solna

Kategorier:

Ansök senast: 2024-05-25

Operativa inköpare till Solna

Publicerad 2024-03-26

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!
 

Vi söker nu flera Operativa inköpare till vårt nya team på huvudkontoret i Solna.

  

Vi tar nu vårt nästa steg i etableringen av ett team bestående av operativa inköpare med placering på vårt huvudkontor i Solna. Med anledning av detta söker vi nu efter våra nästa operativa inköpare som vill vara med och bidra till att Billerud tar inköpsarbetet till nya nivåer.

Vårt inköpsteam har till uppgift att säkerställa den dagliga försörjningen av material, maskiner och tjänster till Bileruds fem svenska bruk. Som operativ inköpare kommer du att skapa dig ett stort kontaktnät med interna kunder och leverantörer och därigenom snabbt bli väl insatt och kunnig i hela Billeruds verksamhet. Konkret kommer dina primära arbetsuppgifter att beröra arbetet med registervård och underhåll av masterdata.


  
Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter att omfattas av:

 • Orderbehandling
 • Leveransuppföljning
 • Fakturahantering
 • Masterdata förvaltning och administration

 

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här

Kvalifikationer

För den här tjänsten söker vi dig som är nyfiken på att utvecklas i ditt inköpsarbete. För att lyckas i rollen som operativ inköpare tror vi att du har:

 

 • Du har en eftergymnasial utbildning inom inköp, logistik, ekonomi alternativt motsvarande likvärdig erfarenhet.
 • Erfarenhet av inköpsarbete är meriterande.
 • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Du har god systemvana samt goda kunskaper i Excel.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du kommer vara en viktig del i vårt nya inköpsteam och jobba över många kontaktytor. I rollen som operativ inköpare är du noggrann, strukturerad och har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Som person är du flexibel och har ett positivt mindset. Du tar egna initiativ och ser lösningar där andra ser problem.
 

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nathalie Jordá Business Support nathalie.jorda@billerud.com.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-04-16
 • Falköping
Publicerad: 2024-04-09
 • Västerås