Snabbfakta

    • Göteborg
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-10

Molekylär-/ Mikrobiolog/ BMA till ledande Life Science-bolag

Publicerad 2022-08-11


Är du redo att ta nästa steg i karriären? Vill du vara med och bidra till forskning och utveckling inom Life Science? Vi ser ett allt större behov av Biomedicinska analytiker samt molekylär- och mikrobiologer hos våra kunder och söker därför fler konsulter som kommer stärka vårt mångsidiga team av ingenjörer, forskare och chefer.

På QRIOS Life Science värdesätter vi personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling där våra konsulter får arbeta med ledande nationella och globala bolag i viktiga roller. Som konsult får du möjlighet att skaffa dig ett brett nätverk inom små som stora bolag.

Just nu söker vi proaktivt efter kandidater som har molekylär- och/eller mikrobiologibakgrund för kommande konsultroller. Intervjuer sker löpande så ta tillfället i akt att skicka in din ansökan idag!


Vem är du?
Som konsult på QRIOS Life Science kan du se fram emot att få jobba med kvalificerade uppdrag som har en direkt verklighetsanknytning. Ditt arbete kommer göra skillnad! Vi ser därför att du har ett stort engagemang och drivs av utmaningar med slutresultatet i fokus. Som konsult kommer du få hoppa in i omfattande komplexa projekt som kräver inte bara en bred kompetens, men även ett stort ansvarstagande.

Utöver detta ser vi gärna att du uppfyller en eller flera av kriterierna nedan:
- Kandidat-/Master-/Doktorsexamen i molekylär- och/eller mikrobiologi
- Biomedicinsk analytiker-examen
- Erfarenhet av QA/QC-arbete
- Erfarenhet av arbete inom Pharma/MedTech/Food
- Erfarenhet av regulatorisk styrd verksamhet (ISO 17025, ISO 13485, GxP)
- Stor laborativ vana
- Engelska flytande i tal och skrift
Uppfyller du en eller flera av kriterierna ovan? Urval och intervjuer sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag! Då detta är en öppen annons för framtida konsultroller kommer vi löpande att höra av oss till starka kandidater.


Om verksamheten
På QRIOS jobbar nyfikna experter inom IT, Life Science och Engineering som vill fortsätta attrahera de bästa medarbetarna, för att kunna fortsätta hjälpa våra samarbetspartners med den viktiga kompetens ni efterfrågar. Vi är ett konsult och rekryteringsföretag som är starkt inspirerade av dem som aldrig slutar leta efter nya lösningar. Som vi säger, QRIOS MINDS GO FURTHER.

Våra uppdragsgivare finns inom bland annat läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar inom både offentlig och privat sektor. Bland våra större uppdragsgivare märks till exempel AstraZeneca och Mölnlycke Health Care. Skälet till att de valt oss är bland annat vårt stora engagemang och gedigna kunnande på området. Vi är helt enkelt specialister på specialister inom Life Science.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-05
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-11
  • Göteborg