Snabbfakta

    • Hudiksvall
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-04-06

Mekanikkonstruktör

Publicerad 2024-02-06

Om företaget
ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm.

Vill du arbeta på ett globalt dynamiskt och stabilt företag? Som Konstruktör på ANDRITZ får du möjligheten att utvecklas och jobba med världsledande produkter.


Dina arbetsuppgifter
Hos oss på ANDRITZ konstruktionsavdelning blir du en del av ett framgångsrikt team som består av 9 personer med en familjär känsla. Vi utvecklar och producerar knivbaserade system för massa och sågverksindustrin. I rollen som Konstruktör erbjuder vi ett varierande arbete. Det innehåller bl a nyutveckling av produkter, underhåll av befintliga produkter, allt i nära samarbete med produktionsenheten som ligger vägg i vägg. Som medarbetare vid vår konstruktionsavdelning arbetar du med ett internationellt kundunderlag och deltar i projekt med varierande storlek och längd.
En stor del av vårt arbete sker i projektform.Du kommer få möjlighet att leda dessa projekt och vid behov utföra tester på plats hos kund. Förutom att arbeta med rena konstruktionsuppdrag finns även möjligheten att delta i forsknings och utvecklingsprojekt.
Vi använder oss av 3D cad programmet Siemens NX samt PDM programmet Teamcenter.
Resor inom och utanför Sverige kan förekomma.

Vi erbjuder dig

Kontoret i Iggesund kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet och en familjär atmosfär.
För oss är personalens välmående fokus så vi lägger stor vikt på arbetsmiljön. Fräscha lokaler i ett naturskönt läge, egen catering, eget gym, friskvårdsbidrag och roliga personalaktiviteter.


Din profil
För att lyckats i rollen bör du ha en ingenjörsexamen inom relevant område eller ha arbetat som konstruktör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av 3-D CAD och PLM system. Att ha arbetat med FEM analys och skärande bearbetning är meriterande men inget krav. Vi erbjuder dig en roll som vi skräddarsyr efter ditt intresse och kompetens.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Tyska, spanska och portugisiska är meriterande. Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

Som person är du:
- Strukturerad, organiserar och slutför inom givna tidsramar.
- Stabil, hanterar stress på ett konstruktivt sätt
- Lösningsorienterad, samarbetar och hittar lösningar på ett prestigelöst sätt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta chefsrekryterare Jennie Helmersson på tel 073-351 27 05 Ansök gärna så snart som möjligt dock senast den 2024-03-10 via www.clockworkpeople.se.
Kontaktperson
Jennie Helmersson
Jennie.helmersson@clwork.se
tel 073-351 27 05


Liknande jobb:

  • Svaneholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-01-24
  • Västra Frölunda
Publicerad: 2023-12-27
  • Sundbyberg