Snabbfakta

    • Sundsvall
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2024-06-21

Masterdata Administratör till Sundsvall

Publicerad 2024-04-22

Söker du en utmanade roll där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar för processutveckling? Vi söker nu en Masterdata administratör till vår kund i Sundsvall! Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser till anställnings hos kunden på sikt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Masterdata Administratör kommer du att kombinera förändringskraft, dina administrativa färdigheter tillsammans med din förmåga att navigera i informationssystem med data. Du kommer att skapa och underhålla både kund- och materialmasterdata i SAP och sätta upp rutiner som möjliggör hög datakvalitet i kundens system. Du kommer också att skapa och underhålla bland annat leverantörer för verksamhetens inköpsbehov. Rollen innefattar även underhåll av finansmasterdata, huvudbokskonton, kostnadsställen och resultatenheter.

Vidare ingår det att ha kontakt med olika avdelningar inom organisationen för att samla in och följa upp data och dess kvalitet. En stor del av rollen innebär att sätta upp och utveckla vidare styrning av masterdata samt kontinuerligt förbättra processerna.

Vem är du?
Du som söker har en relevant utbildning inom ekonomi/administration eller data/IT och gärna tidigare erfarenhet inom masterdata, data, IT-system och underhåll. Du behärskar engelska och svenska i såväl tal som skrift på en mycket god nivå. Du har goda kunskaper i Microsoft 365 och har med fördel tidigare erfarenhet av SAP och JIRA.

Som person motiveras du av strukturer och tycker om att bygga samt driva processer. Du har en kommunikativ kommunikationsstil och ett systematiskt tillvägagångsätt. Vi ser framför oss att du är lösningsorienterad och har en analytisk sida samt att du kan växla perspektiv från en övergripande helhetssyn till att kunna gå till detaljnivå. Det är många arbetsuppgifter som handlar om att automatisera och förenkla processer så det är bra om du besitter en god initiativförmåga samt är van att driva uppgifter ändå in i mål.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.



Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-03-07
  • Borlänge
  • Heltid