Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-10-30

LIA-praktik till Skanska Hus - Stockholm

Publicerad 2024-09-13

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Skanskas husregion i Stockholm består av 11 distrikt, varav tre med fokus på bostadsbyggande. Som stöd för de affärsdrivande distrikten finns Verksamhetsstöd med specialister inom bland annat inköp, projektering och installation. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!

Kontoren Solna Link och Tekniska nämndhuset, Slaktshusområdets gymnasieskola, Hästhagsskolan och Kulturhuset. är några av de spännande projekt vi är och har varit delaktiga i. Våra kunder ställer höga krav på vår leverans - produkterna ska vara levererade i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet. Utöver detta ställer vi på Skanska höga krav på säkerhet, hållbarhet och en effektiv produktion.

Vill du göra din LIA-praktik på Skanska?

Praktik på Skanska Hus Stockholm ger dig möjlighet till praktiska erfarenheter som kompletterar dina teoretiska kunskaper, vilket värderas högt när du som färdig student ska ut i arbetslivet. Under praktiktiden hos oss får du kontinuerlig handledning, chans att nätverka och bygga erfarenheter för framtiden. Genom din LIA-praktik får du inblick i hur det är att arbeta på Skanska och tillsammans gör vi praktiken relevant och lärorik.

Upplägg

Som LIA-praktikant i vår verksamhet går du bredvid en erfaren kollega för att få en god inblick i vår produktion. Du följer det dagliga arbetet och i takt med ökad kunskapsnivå får du ta ett större eget ansvar. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela din praktiktid.

Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter där du växlar mellan att vara ute i produktionen med mer administrativa arbetsuppgifter.

Under din LIA blir du en del av produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet. För att trivas och komma till din rätt i praktiken behöver du vara prestigelös och ödmjuk. Givetvis är du proaktiv, har lätt för att samarbeta med olika människor samt gillar att skapa engagemang.

Vem kan söka?
Just nu söker vi dig som går en KY/YH-utbildning inom bygg, ROT eller Hållbart byggande med LIA-period. Då vi ser praktik som ett sätt att komma i kontakt med framtida medarbetare gör vi ett noggrant urval bland de intresseanmälningar som kommer in och kallar till intervju. Vi söker i första hand dig som är intresserad av och ser en framtid inom byggproduktion.

Ansök redan idag eller senast 30 oktober

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och personligt brev samt senaste betygskopior. Vi genomför intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Skriv gärna vilka datum du har din LIA-period i din ansökan. Vid frågor kontakta Eva Ekelund, Projektchef, på 010-449 56 06.

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb: