Snabbfakta

    • Borlänge
  • Heltid
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

Ansök senast: 2024-05-10

Leveransuppföljare bana

Publicerad 2024-04-18

Har vi fått det vi beställt? Vill du med kompetens inom bantekniskt arbete hjälpa oss att ta reda på det? Nu söker vi leveransuppföljare med uppdrag att säkerställa vår järnvägsanläggning ur ett bantekniskt perspektiv.

Som leveransuppföljare bana tillhör du sektionen Järnväg Mitt på verksamhetsområdet Underhåll, Mellersta Regionen och vi behöver utöka med en ny kollega.

Din viktigaste uppgift är att tillsammans med projektteamet säkerställa att Trafikverket får vad vi beställer. Leveransuppföljning gör du framförallt ute i vår järnvägsanläggning men arbetar även till viss del på kontoret med att dokumentera i våra tekniska och administrativa system, t. ex Gus och Maximo. Du arbetar normalt dagtid måndag till fredag. Vi är c:a 20 stycken specialister på sektionen, däribland tre leveransuppföljare, som ser fram emot att välkomna en ny kollega.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar systematiska kontroller av entreprenörens leveranser, med syftet att följa upp dess åtaganden inom tilldelade entreprenadkontrakt. Idag gör du detta genom att åka ut i anläggningen. Men utvecklingen går hela tiden framåt och i framtiden hoppas vi att med hjälp av drönare kontrollera delar av anläggningen. Så vem vet - på sikt kanske du kommer styra drönare? Förutom kontroller av entreprenörens leveranser arbetar du även med att bereda underlag inför teknik- och byggmöten, ge internt och externt stöd vad gäller anläggningskännedom, delta vid produktionstekniska möten, samt ge viss stöd i ekonomi- och fakturahantering. Vi involverar gärna dig och din kompetens i framtagande av förfrågningsunderlag och utveckling av framtida kontrakt.

Att arbeta som leveransuppföljare innebär många interna och externa kontakter. Därför är det särskilt viktigt - för att trivas i den här rollen - att du är tydlig i din kommunikation, har förmågan att se lösningar i ett helhetsperspektiv samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är självgående och tar ansvar för att planera och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är även viktigt för oss att du gillar utveckling och förändring - kommer du ihåg det vi skrev om att styra drönare?

Vi söker dig som har

  • några års erfarenhet av bantekniskt arbete i närtid, där du har arbetat med anläggningens olika delar och fått inblick i hur dessa samspelar i järnvägssystemet
  • erfarenhet av att arbeta i Officepaketet eller motsvarande
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • körkort för manuellt växlad personbil

Det är meriterande om du har medverkat i underhållsbesiktningar på järnväg.

Vad händer härnäst? Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få göra webbaserade tester som skickas ut digitalt strax efter att sista ansökningsdagen har passerat. För de kandidater som därefter går vidare till intervju sker dessa via Skype och är preliminärt planerade att äga rum under vecka 21 och 22 2024. Vi håller dig informerad löpande via din angivna e-post. Vi använder främst mejl (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla gärna din inkorg och även skräppost regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Placeringsort för denna tjänst är Borlänge. Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

För att göra det lättare för dig att söka tjänsten och samtidigt bidra till en mer fördomsfri rekryteringsprocess är det här en helt CV-fri rekrytering. Det innebär att du inte ska bifoga något CV eller andra ansökningshandlingar. Urvalet kommer istället att baseras på svaren du ger på frågorna. Vi bortser helt från ansökningshandlingar som ändå bifogas.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Liknande jobb:

  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-18
  • Gävle
  • Heltid
  • Göteborg
  • Heltid