Trafikverket

Lediga jobb Trafikverket


Är du ute efter nya karriärsutmaningar? Hos oss på Ingenjörsjobb.se kan du hitta en mängd lediga ingenjörsjobb över hela Sverige. Nedan hittar du lediga jobb hos Trafikverket du kan söka just nu. Du kan även läsa om vad du som arbetstagare kan förvänta dig när du arbetar för Trafikverket. Klicka på den gula knappen ”läs mer” för att läsa mer om tjänsten för att hitta information om placeringsort, befattning och ansvarsområden samt vilka kvalifikationer som eftersöks. Hittar du ett eller flera lediga jobb hos Trafikverket du vill söka kan du göra din ansökan direkt via en länk i respektive annons.

Trafikverket är en svensk statlig förvaltningsmyndighet som ansvarar för den långsiktiga infrastrukturplaneringen av Sveriges transportsystem för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket arbetar även med byggande och drift och underhåll av vägar och järnvägar i hela Sverige. Trafikverkets vision är att alla i Sverige ska ha möjligheten att komma fram tryggt, smidigt och miljövänligt. På grund av att dess etablerade och omfattande verksamhet i hela Sverige finns det vanligtvis ett stort antal attraktiva, lediga jobb hos Trafikverket du kan söka.

Var med och skapa framtidens hållbara transportsystem

Vårt land är beroende av ett pålitligt transportsystem. Vi står inför en rad utmaningar där digitalisering och hållbarhet är aspekter som är avgörande för framtiden. I din roll som ingenjör på Trafikverket är du med och skapar förutsättningar för att utveckla samhället i rätt riktning.

Som medarbetare på Trafikverket bidrar du även till att underlätta livet för Sveriges invånare. Genom innovativa lösningar möjliggör du för det svenska folket att dels bosätta sig var man vill - samtidigt som man kan ta sig till arbete och utbildning, och dels att kunna resa till nära och kära som bor i andra delar av landet. 

Ett öppet arbetsklimat

Företagskulturen på Trafikverket präglas av en ömsesidig respekt där man agerar utifrån värdegrunden att samtliga medarbetare är pålitliga, engagerade om modiga. Man strävar efter att bygga förtroende genom öppenhet och ärlighet för att kunna ett arbetsklimat där man synliggör olika åsikter och idéer – oavsett vad det handlar om.

En arbetsplats att utvecklas på

Trafikverket är en stor, etablerad organisation med många möjligheter! Som anställd blir du en del av en innovativ arbetsmiljö där din kompetens och kreativitet och nytänkande uppmuntras till fullo. Varje medarbetare på Trafikverket har en individuell utvecklingsplan som möjliggör utveckling i den riktning du önskar. Du får även möjlighet att delta i olika mentorprogram och nätverk för att hela tiden känna att du rör dig framåt i din karriär.

Hitta lediga jobb hos Trafikverket här på Ingenjörsjobb.se

Vill du vara med och skapa framtidens infrastruktur hos en arbetsgivare som värnar om din trivsel och ditt välmående? Då är Trafikverket rätt arbetsgivare för dig. Upptäck lediga jobb hos Trafikverket nedan, och hitta din drömtjänst redan idag!