Snabbfakta

  • Skärblacka

Ansök senast: 2023-01-19

Laborant projektanställning

Publicerad 2022-11-20

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

Vi söker en laborant för en projektanställning på ca 1 år

Under hösten 2022 har en nya labbestrykaren tagits i drift på vårt produktlab. Förväntningarna är höga på labbestrykaren, eftersom den ska påskynda utvecklingsarbetet med filmpressade produkter och barriärprodukter. Takten i provkörningarna kommer därför att vara hög. För att klara alla av att möta behovet av pappersprovning behöver vi en förstärkning i form av en projektanställning under 2023.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att;

 • genomföra pappersprovningar kopplat till provkörningarna på labbestrykaren
 • i mån av tid kunna bistå vid övriga uppdrag som produktlab får från de andra speciallabben

Du kommer främst att ha kontakt med vår utvecklingsavdelning IPAD men även teknisk kundtjänst, processutveckling samt vår driftsorganisation.

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här.

Kvalifikationer

 

För att lyckas i rollen som laborant tror vi att du har;

 • minst gymnasiekompetens med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning alternativ erfarenhet av laborativt arbete.
 • är van att arbeta i office och främst excel och kan göra enklare matematiska beräkningar.
 • det är meriterande m du har läst pappersteknik och mäldkemi 

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, stresstålig, analytisk och van att självständigt planera ditt jobb. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och trivs med att arbeta i grupp. Då tjänsten innebär kontakter även utanför den egna gruppen är det viktigt att du är bra på att kommunicera och vågar ta kontakt med andra. Att upprätthålla en bra servicenivå ser du som en självklarhet.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

För närmare upplysning om tjänsten vänligen kontakta Camilla Wennberg, sektionschef Produktlabb på tfn. 011-24 57 60 eller 070-513 88 32.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-16
 • Göteborg
 • Örnsköldsvik
Publicerad: 2022-12-08
 • Stockholm
 • Deltid