Snabbfakta

    • Sundsvall
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-03-22

Konstruktör, Sundsvall

Publicerad 2024-01-22

Är du en kreativ och teknisk kunnig person som brinner för design och konstruktion?
Vi letar dig med erfarenhet av konstruktionsområdet och är redo för sin nästa utmaning!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som konstruktör kommer du att delta i utvecklingsprojekt och arbeta med konstruktion, både med nya och förbättring av befintliga. Det är en varierande roll där du kommer delta i arbete med beräkningar, skapa ritningsunderlag och teknisk dokumentation. Du kommer också att delta vid montering, provkörning och idrifttagning. Du kommer att ta ledande ansvar för både internt och externt konstruktionsarbete, samt vara involverad i kravspecifikationer och godkännande av teknisk dokumentation.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i detta jobb har du en akademisk ingenjörsexamen, på BSc- eller MSc-nivå, eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du ett geniunt teknikintresse och med fördel några års erfarenhet inom konstruktion och produktutveckling. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper inom 3D-CAD. Du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift, och ytterligare språkkunskaper är en fördel.

Vi söker dig som är nyfiken och innovativ. Du drivs av att utveckla nya produkter eller förbättra redan existerande produkter som skapar värde. Du trivs i en väl organiserad arbetsmiljö med flera pågående projekt och kännetecknas av en ödmjuk och en positiv inställning.

Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara med och forma framtidens tekniska lösningar, skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!

Att vara konsult hos oss ger dig många möjligheter att prova på olika branscher, företag och roller. Läs gärna mer om hur det är att vara konsult hos oss: https://www.poolia.se/karriar/tips/konsult/ Det passar dig som vill få mycket erfarenhet under en kortare period. Om du letar efter en värld fylld av spännande möjligheter och nya kontakter kommer du gilla att vara konsult hos oss.