Snabbfakta

  • Linköping

Ansök senast: 2024-04-05

Konstruktör med intresse för produktion

Publicerad 2024-02-05

Together Tech är med och utvecklar innovativa produkter och digitala lösningar. Vi tror på att skapa en inkluderande, dynamisk arbetsplats och uppmuntrar våra medarbetare att kombinera sin starka tekniska kompetens med viljan att utmana för att skapa en mer hållbar framtid.

Vi vill nu förstärka vårt team i Linköping och söker nu dig som är konstruktör som har arbetat inom och är intresserad av att arbeta i produktion.

  Din tekniska bakgrund

  • Mekanikingenjör med minst tre års erfarenhet inom relevant yrkesområde. 
  • Erfarenhet och kunskap gällande verktyg/jiggar som används för sammanbyggnad
  • Erfarenhet av arbete inom konstruktion
  • Erfarenhet av Catia eller motsvarande CAD-system. 

  Dina personliga egenskaper

  Att vara konsult kräver en flexibel och nyfiken grundinställning, ett självständigt arbetssätt och förmågan att bygga starka relationer med kunder och kollegor. Du är intresserad av de senaste teknikerna inom mjukvaruområdet och är motiverad att utvecklas tillsammans med oss.

  Together Tech för hållbar produktutveckling

  Vi ger möjligheter till att kunna utvecklas genom en variation av uppdrag inom olika branscher och områden, i uppdrag hos kund eller i något av våra spännande in-houseprojekt. Hos oss på Together Tech arbetar du tillsammans med andra ingenjörer som brinner för miljö och hållbarhet, alla med en vilja att skapa bestående lösningar med hjälp av teknik – eller som vi säger: Better World Tech!

  Din utveckling & vårt stöd🌱

  Din utveckling och ditt välmående är viktigt för oss varpå vi erbjuder förmåner som stöttar dig och din karriär på bästa sätt. Vi värdesätter vikten av trygg anställning och fast lön, och är kollektivanslutna. För att främja din hälsa erbjuder vi friskvårdsbidrag på 4000 kr per år och även hälsoundersökning, bidrag till aktiviteter och friskvårdsrabatter.

  Vi gillar att umgås med varandra i olika sociala aktiviteter, som passar alla! Alltifrån afterworks, sportaktiviteter och 5-kamp till företagskonferenser. Vi strävar efter att ge dig förutsättningar att växa genom olika uppdrag och projekt samt individuella utvecklingsplaner. Vi erbjuder även kurser inom hållbarhet och andra områden inom ramen för din roll och dina mål. Vi är stolta över att vara utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2024! 🌟

    Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.togethertech.com

    För frågor kring den aktuella tjänsten, kontakta Lotta Dahl lotta.dahl@togethertech.com eller Lisa Nilsson, lisa.nilsson@togethertech.com

    Liknande jobb:

    Publicerad: 2024-02-18
    • Stockholm
    • Heltid
    • Eskilstuna
    • Heltid
    • Svaneholm
    • Heltid