Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2024-08-30

Mechanical engineer

Publicerad 2024-07-01

Brinner du för teknik och är nyfiken på hur saker fungerar? Tycker du om problemlösning och tycker att 3D-modellering och ritningsunderlag är riktigt kul att jobba med?

Oavsett vilken av frågorna som känns mest rätt så passar du bra in hos oss på Together Tech. Med stor bredd på uppdrag och kunder i Linköping finns stora möjligheter att utvecklas och växa.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är mekanikkonstruktör där du kommer att blir en del av teamet inom mekanik i Linköping och kommer ha möjlighet att vara involverad i både projekt ute hos kund eller i någon av våra inhouse-projekt. Du har goda möjligheter till variation, personlig utveckling och lärande och i arbetet kan allt från design, cad, projektledning och prototyptillverkning ingå.

Utöver detta finns goda möjligheter för utveckling inom närliggande områden så som produktionsteknik, projektledning eller provning.

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning och har något eller några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är initiativrik, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Låter det intressant och passar bra in på dig, eller är du helt enkelt intresserad av att lära dig mer? Skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Together Tech för hållbar produktutveckling

Vi ger möjligheter till att kunna utvecklas genom en variation av uppdrag inom olika branscher och områden, i uppdrag hos kund eller i något av våra spännande in-houseprojekt.

Hos oss på Together Tech arbetar du tillsammans med andra ingenjörer som brinner för miljö och hållbarhet, alla med en vilja att skapa bestående lösningar med hjälp av teknik – eller som vi säger: Better World Tech!

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.togethertech.com.

Kontakt

För frågor kring den aktuella tjänsten, kontakta rekryterande ledare Lisa Nilsson, Business Unit Manager, Mechanical Testing & Engineering

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-04
  • Gothenburg
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-07-09
  • Motala