Sommarjobba som Ingenjör/ tekniker i produktion på Billerud i Skärblacka

Publicerad 2024-02-12

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

 

Vi söker nu en tekniker/ingenjör som vill sommarjobba med tekniska/ingenjörsinriktade arbetsuppgifter som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2024.

  

Denna tjänst pågår under juni - augusti.

 

Du kommer arbeta tillsammans med ett team om 4 och dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid mellan kl. 08.00 – 16.30.

Som produktionstekniker/produktionsingenjör stöttar du upp driftorganisationen under semesterperioden då vår ordinarie personal har semester. Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

 • genomföra och sammanställa mindre utredningar, rapporter och data i vår dagliga drift 
  uppdatera och skriva rutiner och instruktioner. 
   

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete här

Kvalifikationer

 • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg.
 • Pågående studier till civilingenjör i milijö, maskin-/kemiteknik eller motsvarande. 
 • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
 • Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, noggrann och serviceintriktad. Du har ett stort engagemang i det du gör och en vilja att ta dig an nya utmaningar. 

Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värdeord; kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta Frida Strömberg, Processingenjör och handledare, på 011-245398 eller  Frida.Stromberg@billerud.com. 

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Cornelia Torstensson på telefonnummer 011-248135 eller Cornelia.Torstensson@billerud.com.

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-10-11
 • Stockholm - Kista
 • Stockholm