Snabbfakta

  • Linköping

Ansök senast: 2024-04-09

Gör ditt exjobb hos oss!

Publicerad 2024-02-09

Hur fungerar dina teoretiska kunskaper i praktiken? 

När du genomför ditt exjobb hos oss får du goda möjligheter att testa dina idéer, samtidigt som du utvecklas och får en bra start i din framtida karriär! Vi är självklart nyfikna på dina egna idéer! Skriv dina idéer och förslag och skicka till oss.

Vi på Together Tech arbetar för en bättre värld, så idéerna får gärna handla om hållbarhet och bidrar till de globala målen.

Läs mer om vårt samarbete med studenter och se exempel på tidigare exjobb här: 

Student | Together Tech

  Din tekniska bakgrund

  Du är i slutet av din ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik, elektronik eller datateknik där ditt nästa steg är examensarbetet inom det område du utbildar dig inom. Beskriv gärna i din ansökan vad du har för idé kring ditt examensarbete och vilka kurser, kompetenser och kunskaper du har med dig från utbildningen. Vidare ser vi gärna att du motiverar varför du skulle vilja göra ditt examensarbete hos oss.  

   Ser fram mot att veta mer om dig och din idé!

   Om Together Tech

   Vi ger möjligheter till att kunna utvecklas genom en variation av uppdrag inom olika branscher och områden, i uppdrag hos kund eller i något av våra spännande in-houseprojekt. Hos oss på Together Tech arbetar du tillsammans med andra ingenjörer som brinner för miljö och hållbarhet, alla med en vilja att skapa bestående lösningar med hjälp av teknik – eller som vi säger: Better World Tech!

   Din utveckling & vårt stöd🌱


   Vi gillar att umgås med varandra i olika sociala aktiviteter, som passar alla! Alltifrån afterworks, sportaktiviteter och 5-kamp till företagskonferenser. Vi strävar efter att ge dig förutsättningar att växa genom olika uppdrag och projekt samt individuella utvecklingsplaner. Vi erbjuder även kurser inom hållbarhet och andra områden inom ramen för din roll och dina mål. Vi är stolta över att vara utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2024! 🌟

     Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.togethertech.com

     Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta:

     Victoria Östlund, victoria.ostlund@togethertech.com