Snabbfakta

    • Umeå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-29

Gata/ Markprojektör till Sigma Civil

Publicerad 2022-10-30


Vi vill bli fler och söker nu en Gata/Markprojektör till vårt kontor i Umeå! En spännande roll där du ges möjlighet att verka i en expansiv organisation med många intressanta, stimulerande och utmanande uppdrag! Tjänsten är en direktrekrytering och kan komma att tillsättas innan sista dag för annons, vänta därför inte med din ansökan.

Om tjänsten
Som Gata/Markprojektör kommer du att få arbeta i både små och stora uppdrag i många olika skeden. Vi utför uppdrag till en rad olika kunder så som entreprenörer, kommuner, statliga verk och privata företag. Vi befinner oss i ständig utveckling och arbetet innefattar omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en viktig kugge i teamet och kommer att arbeta med allt från tidiga utredningar och förprojekteringar till framtagande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar för väg-, gatu-, mark- och landskapsprojekt.

Vem är du?
Vi tror att du ser en möjlighet att stärka oss med din erfarenhet och vill arbeta långsiktigt inom ett starkt företag på tillväxtresa. Du har erfarenhet som Projektör, alternativt erfarenhet som exempelvis mättekniker, entreprenör eller liknande. Viktigt för oss: • Du har ett brinnande intresse för projektering. • Du är nyfiken och affärsmässig. • Du är initiativrik med stor drivkraft. • Du är duktig på att skapa relationer och bra samarbetsklimat. • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. • Det är en fördel om du har körkort (B).

Om verksamheten
Sigma Civil är ett snabbt växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på sektorerna infrastruktur, byggprojektering och projektledning. Vår målsättning är vara en av de starkaste aktörerna inom svensk samhällsbyggnad. Vårt arbetssätt bygger på att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Vi representerar den ledande kompetensen på marknaden genom egen expertis, eller strategiska partnerskap med andra specialistföretag. Denna smartare organisatoriska dynamik, tillsammans med framåtriktade idéer, gör att Sigma Civil kan hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras. På så sätt skapar vi förutsättningar för bättre och kostnadseffektivare lösningar i varje nytt projekt. Att välja Sigma Civil innebär att närhet, personlig service och god lokalkännedom kombineras till bästa möjliga förutsättningar att skapa framgångsrika projekt. Läs mer om oss som arbetsgivare och företaget på https://www.sigmacivil.se/om-oss/