Snabbfakta

    • Karlsborg

Ansök senast: 2024-03-19

Förpackningstekniker till Billerud Karlsborg/ Kalix (vikariat)

Publicerad 2024-01-19

På Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi letar efter en Förpackningstekniker till oss på Billerud i Karlsborg/Kalix. Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig mellan mars - september under 2024. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

Beskrivning av tjänsten
Som Förpackningstekniker blir du en värdefull del av vårt Packaging Development Center. Avdelningen har som huvudfokus att förbättra kunders förpackningslösningar eller utveckla helt nya förpackningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter under sommaren kommer att inkludera:

  • Planera och genomföra förpackningstester
  • Delta i kund- & utbildningsaktiviteter
  • Tillsyn av lokaler och utrustning

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete här.

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning inom Teknik/Natur med godkända betyg eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år
  • B-körkort

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Som person är du strukturerad, öppensinnad, kreativ och har en positiv inställning till grupparbete. Din analytiska förmåga gör att du effektivt kan hantera komplexa uppgifter, och du trivs lika väl med att arbeta självständigt som i team.

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta Johannes Langer, Manager Packaging Development, 0923-661 68 eller johannes.s.langer@billerud.com.

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Karin Julin, HR Business Partner,karin.julin@billerud.com

Liknande jobb: