Snabbfakta

    • Uppsala
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-08-11

Elektronikingenjör på GE HealthCare

Publicerad 2024-06-12


Elektronikingenjör med inriktning på strömaggregat och kretskort på vår site i Uppsala

Om tjänsten
Som elektronikdesigningenjör hos GE Healthcare kommer du att vara en nyckelspelare i vår design- och utvecklingsprocess för nya produkter, lösningar och system. Denna roll kräver en djupgående förståelse för och erfarenhet av elektronik- och kretskortutveckling. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av strömaggregat, en kritisk komponent i många av våra produkter. Du arbetar i en dynamisk miljö där ditt bidrag direkt påverkar kvaliteten och innovationen i våra produkter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Strömaggregatsutveckling: I denna roll kommer du att arbeta med nyutveckling och optimering av switchade strömaggregat för applikationer upp till 50 kW. Du ska vara erfaren i att hantera dessa effektnivåer, vilket inkluderar ett noggrant val av komponenter för att uppfylla specifika tekniska krav samt EMC. Ditt arbete omfattar även att bidra med din tekniska expertis genom hela utvärderingsprocessen, från konceptualisering och prototypframställning till slutlig tillverkning.

ECAD Expertis: Använd Cadence Allegro för att utforma kretskort och integrera elektroniska komponenter. Du förväntas ha beprövade färdigheter inom OrCAD Capture och Allegro PCB Design eller motsvarande.

Kvalitetskontroll: Granska kretskortslayouter för att säkerställa att alla designregler följs.

Testning: Utför funktions- och kvalitetstester på tillverkade prototypkretskort för att säkerställa att de uppfyller våra höga standarder.


Vem är du?
Självständig och Motiverad: Du bör vara en självgående och högt motiverad person med förmåga att organisera och driva dina projekt från start till mål.

Kvalifikationer och Egenskaper:
- Gedigen erfarenhet och expertis inom elektronikdesign och kretskortutveckling.
- Förmåga att arbeta självständigt samt i team, med en proaktiv inställning till problemlösning.
- Utmärkt kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Inkludering och Mångfald:
GE Healthcare är en arbetsgivare som värdesätter lika möjligheter och inkludering. Vi fattar anställningsbeslut utan hänsyn till ras, hudfärg, religion, nationellt eller etniskt ursprung, kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, ålder, funktionshinder eller andra skyddade egenskaper.


Om verksamheten
På GE HealthCare ser vi möjligheter genom innovation. Vi samarbetar med våra kunder för att uppnå bästa möjliga hälso- och sjukvård med hjälp av banbrytande medicinsk teknik, intelligenta enheter och vårdlösningar. Bättre verktyg möjliggör bättre patientvård. Tillsammans bygger vi inte bara en hälsosammare framtid, men vi verkliggör också får vision att skapa en värld där hälso- och sjukvården inte har några gränser.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://www.gehealthcare.se/

#LI-HG1


Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-07
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-17
  • Västerås