Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-09-01

Utility Piping Lead för vår rörprojektering på KeyPlants

Publicerad 2024-07-03


Vår tillväxtresa fortsätter och som en del av den söker vi nu en Utility Piping Lead.
Vill du vara en del av vår fortsatta utveckling och samarbeta för att upptäcka de allra bästa lösningarna? Vi kan ge dig spännande karriärmöjligheter, på en modern arbetsplats, med utmanande uppgifter och engagerande projekt i en internationell miljö. Ansök nu och ta steget in i ett spännande företag där vi drivs av innovation och att skapa lösningar tillsammans!


Om tjänsten
Är du redo att ta ansvar och leda teknik- och metodutvecklingen för rörprojektering på KeyPlants? Vi söker en engagerad individ som kan ta oss till nya höjder inom vårt kompetensområde.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som en viktig del av vårt team kommer du att:
- Spela en aktiv roll i genomförandet av KeyPlants projekt, där din expertis inom rörprojektering kommer att vara avgörande för framgången.
- Ta på dig ansvaret för att leda teknik- och metodutvecklingen inom ditt kompetensområde, och därigenom forma vägen för vår framtid.
- Delta i projekt, koncept- och förstudier samt stödja våra anställda och konsulter med din kunskap och erfarenhet.
- Förnya och införa nya standarder och metoder inom området för att säkerställa att vi alltid är i framkant.
- Spela en central roll i vår leverans av rörsdesign, från att utveckla tekniska lösningar till att 3D-modellera och ta fram tillverknings- och installationsritningar.

Du får jobba på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Som Utility Piping Lead får du chansen att vara med och påverka våra produkter och bidra till vår marknadsledande position.


Vem är du?
För att trivas i rollen är du social och drivs av att vara en del av teamet. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad, analytisk och intresserad av att hitta praktiska lösningar.

Vi söker en driven individ med:
- Erfarenhet inom process-, energi-, olja & gas- eller petrokemiindustrin: Din tidigare erfarenhet av projekt och uppdrag inom dessa områden kommer att vara ovärderlig.
- Kompetens i Autodesk Plant 3D och AutoCAD: Vår projektering sker främst i dessa verktyg, och din kunskap är avgörande för vår framgång.
- Erfarenhet av expansions- och tryckfallsberäkningar.
- Förmåga att driva och leda projekt från design till produktion/installation: Du är van vid att ta ansvar och leda arbetet genom alla faser, med fokus på att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder.
- Erfarenhet av standarder: EN 13480, EN 10255 samt PED (Direktivet om trycksatt eller tryckbärande utrustning) är mycket meriterande.

Vi tror att du har en Ingenjörsexamen eller motsvarande samt relevant arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Rollen är baserad i Stockholm eller Göteborg. Vissa resor kan förekomma.


Om verksamheten
KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som tillhandahåller front-end design, projektledning och processdesign, samt nyckelfärdiga modulära lösningar för industrin inom biovetenskap och avancerad teknologi.
Företag som samarbetar med KeyPlants kan ta del av kompetensen hos några av de mest erfarna experterna i branschen när det kommer till GMP-kompatibel farmaceutisk/bioteknisk processdesign och off-site konstruktion, det vill säga modulära lösningar.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://keyplants.com/

#LI-HG1


Liknande jobb:

  • Norrköping
  • Heltid
  • Göteborg
  • Östhammar
  • Heltid