Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-03-31

Drifttekniker IT

Publicerad 2024-01-31

Är det dags för en ny utmaning? Har du ett stort generellt intresse för IT och teknik, samt goda kunskaper inom Microsoft 365? Då kan rollen som drifttekniker hos Citedo vara något för dig. Du kommer att bli en del av ett härligt och motiverat team i en utvecklande och spännande roll. Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Citedo växer inom sin leverans av IT-tjänster och söker nu en tekniker med inriktning på drift av den moderna arbetsplatsen där Microsoft 365 är en central byggsten. Som konsult hos Citedo så har du övergripande teknisk förståelse och väldigt god förståelse för infrastruktur som klienter, nätverk, brandväggar, servrar och integrationer.

Du kommer att delta i leveransmöten med kunder och delta i förändringsarbeten och aktiviteter i samarbete med andra delar av organisationen, så som Servicedesk, TAM, Tekniker och Projektledare. Då Citedo är certifierade inom ISO27001 så är erfarenhet inom IT-säkerhet meriterande.

Vem är du?
Som person är du driven och har lätt för att ta egna initiativ och du trivs med att vara länken mellan tekniken, kunden och den interna organisationen. Du är öppen och flexibel i ditt arbetssätt och delar gärna med dig av insikter till både kunder och kollegor. Du tar egna initiativ och driver utvecklingen av plattformen. Du är intresserad av att vidareutbilda dig själv och ta ansvar för din utbildning inom dina arbetsområden.

Citedo söker dig som har ett par års erfarenhet inom MSP och administration av Microsoftprodukter. Dokumenterade kunskaper som certifieringar inom Microsoft är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt med drift, utveckling och förändring av Microsoft 365 miljöer inkluderat Intune, Entra ID Microsoft 365 Defender och Microsoft Azure.

Om verksamheten
Citedo är ett IT-tjänsteföretag med huvudkontor i Stockholm och servicenätverk över hela Norden.

Vår övertygelse har sedan starten 1998 varit att göra skillnad med en exceptionell servicenivå och stort, långsiktigt engagemang. Våra lösningar och affärsrelationer bygger på transparens, tydlighet och högsta kvalitet i allt från bemötande till teknik. För små och medelstora företag fungerar vi som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support. Stora koncerner outsourcar gärna all sin utskriftshantering till oss. Gemensamt för alla våra kunder är att de möts av ett äkta engagemang och stark servicevilja. Vi bryr oss om både dig och din IT.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Du kommer att vara placerad på Citedos kontor i Slakthusområdet, Johanneshov, men möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

  • Sundsvall
  • Heltid
Publicerad: 2024-02-12
  • Uppsala
  • Heltid
Publicerad: 2024-02-07
  • Sundbyberg