Snabbfakta

    • Skärblacka

Ansök senast: 2024-05-12

Billerud söker en Beredartekniker till Driftsäkerhet på Skärblacka bruk

Publicerad 2024-03-13

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

 

Beredartekniker till Driftsäkerhet på Skärblacka bruk!

Du kommer att ingå i vår sektion för Driftsäkerhet som ansvarar för anläggningens långsiktiga tillgänglighet. Som Beredartekniker kommer du arbeta med att planera underhållsinsatser samt arbetsleda och stötta utförare och tekniker.  Arbetsuppgifterna kan i vissa perioder medföra roller och uppdrag som projektledare, montageledare och utcheckningsledare. Vid speciella situationer kan du även få ersätta andra befattningshavare inom Underhåll.    
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 
  - bereda och schemalägga arbeten för att ge en ökad planeringshorisont.  
  - delta i utredningar, ta fram förslag för åtgärder kostnader och underlag.   
  - stötta Gruppchefer och tekniker med teknisk och arbetsledande support.  

 

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Beredartekniker tror vi att du har 
 - Flerårig erfarenhet av underhåll  
 - Goda kunskaper inom CMMS-system  
 - Hög datorvana  
 - B-körkort  


Det är meriterande om du har:  
 - God kännedom om IFS/SAP  
 - Erfarenhet av arbetsledning  

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är driven och ansvarstagande då stora delar av ditt arbete kräver eget ansvar. Att du har ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet!

 

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Rengart, Sektionschef driftsäkerhet på telefon 079 142 42 57 eller e-post fredrik.rengart@billerud.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-04-07
  • Lund