Snabbfakta

  • Frövi

Ansök senast: 2022-12-11

Arbetsledare Auto KM till Billerud Frövi bruk

Publicerad 2022-10-12

Vill du vara med och skapa ett underhållsarbete i världsklass?

 

Billerud Frövi bruk tillverkar vätske- och förpackningskartong av hög kvalitet motsvarande 50 000 en-liters förpackningar per minut. På Underhållsavdelningen är vår uppgift är att säkerställa en förutsägbar och stabil drift i vår produktion dygnet runt.

 

Nu behöver vi stärka vår verksamhet med en arbetsledare till enheten Automation Kartongmaskinen (Auto KM).

 

I rollen som arbetsledare får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där din insats är central för verksamhetens gemensamma resultat. Du kommer att leda och koordinera den dagliga verksamheten inom Auto KM. Ansvarsområdet omfattar även personalansvar där du kommer att planera bemanning och resursbehov, men också bland annat arbeta proaktivt med kompetensutveckling, samt att coacha dina medarbetare till framgång och utveckling.

 

En central del av den här tjänsten innebär att arbeta med ständiga förbättringar. Du som ledare kommer att tillsammans med ditt arbetslag driva underhållsarbetet framåt genom att identifiera och bryta ner mål till aktiviteter för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål inom avdelningen. Tillsammans kommer ni kommer även att arbeta aktivt med frågor som rör säkerhet och skydd.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid.

 

Ett hållbart ledarskap

 

Medarbetare som skapar hållbara produkter behöver hållbara ledare. Som ledare hos Billerud kommer du få ta del av vår ledarskapsakademi och vårt ledarskapsprogram Sustainable Leadership (sv. Hållbart ledarskap), där du kommer få verktygen, utbildningarna och stödet för att kunna vara en hållbar ledare och uppfylla fyra löften till dina medarbetare:

 

 • Jag bryr mig och leder en säker arbetsmiljö.
 • Jag leder förändring och prestation.
 • Jag engagerar och frigör potential.
 • Jag kommunicerar effektivt.
   

Är du nyfiken på att läsa mer om vårt hållbara ledarskap och möta några av våra Hållbara ledare så kan du göra det här.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Minst 3 års teknisk gymnasial utbildning. Vi ser gärna att du därutöver har är högre utbildning inom el och automation eller att du genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.
 • Ett par års tidigare erfarenhet av arbetsledande befattning.
 • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, samt förstår engelska som är vårt koncernspråk.
 • Har du även vana från underhållsbranschen är detta meriterande.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Ett av Billerud främsta mål är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du i din roll har ett naturligt säkerhetstänk och bidrar aktivt till vår gemensamma säkerhetskultur.

 

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är driven och vågar ta dig an nya utmaningar, arbeta med ständiga förbättringar, samt lösa problem med hjälp av nytänkande idéer. Dessutom är det viktigt att vara serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad.

 

Viktigt för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper, trivs bra i en ledande roll och är mån om att leverera resultat. Du ser styrkan i ett gott samarbete och bygger relationer såväl internt som externt. Som ledare har fallenheten att skapa ett gott arbetsklimat samt viljan att motivera, inspirera och utveckla dina medarbetare.

 

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Billerud värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

 

Vi erbjuder dig

 • En attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
 • En möjlighet att växa genom ditt arbete och utvecklas professionellt.
 • Många kollegor att lära sig av, både lokalt och internationellt.
 • Ett utmanande arbete med många kontaktytor.
 • En informell, förbättringsinriktad företagskultur.
 • En engagerad chef. Slå gärna Jörgen en signal så berättar han gärna mer.
 •  … och många fler

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Öhman, Chef Underhåll: jorgen.ohman@billerud.com / +46702351771

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen så är du välkommen att kontakta Anna Maria Bentzer, HR Business Partner: annamaria.bentzer@billerud.com / +46722127249

Liknande jobb: