Snabbfakta

    • Kungsbacka

Ansök senast: 2022-11-30

Anbudsingenjör

Publicerad 2022-10-24

Var med och bygg framtida infrastruktur! Hos oss på Purac blir du en del av ett "lagom" stort bolag där det är enkelt att påverka och där vi alla har ett gemensamt mål: ett renare och mer hållbart samhälle.

På Purac Region Väst jobbar vi nära varandra och idag är projekten oftast AB 04 upphandlingar där de har färdiga ritningar, lösningar mm. Målet framåt är att växa kontoret successivt de närmaste åren och därmed även projekten de jobbar med. Låter det intressant? Läs mer ⬇️


Om jobbet

I rollen som Anbudsingenjör på Purac i Kungsbacka kommer du få förmånen att jobba tillsammans med ett mindre team med hög energi, humor och ambition. På kontoret är vi 7 personer med kompetens som spänner över områden såsom projektledning, konstruktion och försäljning. I våra projekt samarbetar vi tillsammans med allt från tekniska, kommersiella och ekonomiska frågor samt för sälj- och anbudsarbete i vunna och tilldelade projekt. Du kommer huvudsakligen vara involverad i anbudsförfarandet men även gå in som projektstöd och ekonomisk uppföljning i projekten.

I anbudsarbetet som i huvudsak består av maskinentreprenader, mindre totalentreprenader. Ramavtal- och servicearbete jobbar vi ofta med reningsverk, vattenverk, pumpstationer och biogasanläggningar. Din roll består i att läsa in dig och förstå våra förfrågningsunderlag i både anbud och projektfasen, du kommer också arbeta med kalkyler i anbud och pågående ramavtalsuppdrag. Du ansvarar även för inköp i ovan uppdrag där du också håller i ekonomisk uppföljning och fakturering.

Ytterligare ansvarsområden:

·       Arbete i partneringprojekt inriktning maskinentreprenad

·       Arbete och framtagande av flödesscheman

·       Vara delaktig i anbudsteknikavdelningens löpande förbättringsarbete

Om dig
För att ha kul på jobbet och vara framgångsrik i rollen så tror vi du behöver vara en lösningsorienterad och nyfiken person som gillar att sätta dig in i nya förutsättningar och förfrågningsunderlag. Du är van av att jobba brett i din roll samtidigt som du jobbar tätt med dina kollegor i teamet, och du uppskattar situationer som utvecklar och breddar din egen kompetens.

Det är viktigt med erfarenhet från bygg, entreprenad eller utförande i processindustrin då handlingarna därifrån har liknande uppbyggnad. Du har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet alternativ annan relevant utbildning, förslagsvis inom ekonomi. Erfarenhet inom entreprenadsjuridik i huvudsak kopplat till AB 04 är fördelaktigt då det är en viktig del i våra projekt.

Du är lyhörd och noggrann och du tycker om att jobba mot tydliga mål och deadlines. Vi tror också att ditt analytiska tankesätt och sinne för ordning gör dig till en systematisk och strukturerad doer som driver dina arbetsuppgifter och projekt framåt med både kvalitet och snabbhet.

Du har även:

·       Erfarenhet av anbudsräkning

·       Goda kunskaper i svenska och engelska, flera språk är meriterande.

·       B-körkort


Purac - det lagom stora bolaget där det är enkelt att påverka!

Purac designar, utvecklar och uppför anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och vi är etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Vi har kollektivavtal via Teknikföretagen, flexibel arbetstid, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, tjänstepension, personalförmånspaket via Benify, kamratklubb, konstklubb samt möjlighet till kompetensutveckling mm.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

 

Ansök idag!

Skicka in ansökan så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du ansvarig rekryterare Robert Jonasson, robert.jonasson@roirekrytering.se

Anställning hos: Purac i Kungsbacka

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-22
  • Västra Frölunda
  • Söderhamn
  • Heltid
  • Uppsala
  • Heltid