Karriärstips

Låt oss presentera Anne Grefberg!

Med start nu till våren kommer Anne Grefberg bjuda på en hel del karriärstips som du mer eller mindre kommer kunna dra nytt av i arbetslivet. Anne kommer bl.a. närvara på våra event, föreläsa och även skriva intressanta artiklar här på hemsidan.

Om Anne Grefberg

Anne Grefberg, legitimerad psykolog, föreläsare och krönikör. Hon är specialiserad på ledarskap, rekrytering och organisationsutveckling och arbetar med flera kända svenska toppolitiker, näringslivspersonligheter och entreprenörer.

Förutom att hon hjälper chefer i näringslivet att utvecklas arbetar hon kliniskt med barn som har neuropsykiatriska funktionshinder. Anne är också en drivande kraft bakom digitaliseringen av psykologin, som nordiskt ansvarig för personlighetstestet Facet5 och det neuropsykologiska verktyget NeuroView som används av många verksamheter i rekryterings- och utvärderingsprocesser. Dessutom är hon en flitigt anlitad föreläsare.

Hon började tidigt att arbeta i näringslivet och blev chef redan vid 23 års ålder. Mitt i karriären valde hon plötsligt att byta bana och bli psykolog i stället. I dag är hon en av Sveriges mest eftertraktade psykologer och syns ofta i media i olika sammanhang. Hon driver podcasten Grefberg & Gyllenhammar tillsammans med författaren Cecilia Gyllenhammar och skriver krönikor för Veckans Affärer.

Vi hälsar Anne Grefberg varmt välkommen till Ingenjörsjobb!