Snabbfakta

  • Karlskrona
  • Karlshamn

Kategorier:

Ansök senast: 2023-02-06

Vi söker en Systemadministratör (OP5 Monitor) till vår kund i Karlskrona

Publicerad 2022-09-09

Sigma Technology IT Infra söker dig som vill jobba i spännande och utmanande uppdrag inom IT infrastruktur hos våra kunder. Vi söker därför just nu dig som har jobbat med drift och förvaltning av alla dess slag.

Vi på Sigma Technology sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans. Vi tror också på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som Sveriges 3:e bästa arbetsgivare för 3:e året i rad och som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare.

Våra kunder jobbar i komplexa och stora IT-miljöer, så du kommer få möjligheten att lära känna välkända bolag inifrån. Våra kunders IT-miljöer ser väldigt olika ut och därför söker vi kompetens inom ett brett område. För dig som sökande innebär detta en stor möjlighet till utveckling.

I uppdraget kommer du att tillhöra Group IT, den del av koncernen som ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, lagring, nät, databaser och klienter mm.

Som konsult kommer att arbeta som en integrerad del i våra kunders team för att garantera säkerhet. För att bli framgångsrik i de olika rollerna vi söker tror vi att du bockar av ett flertal av dessa önskemål från vår sida:

 • minst 5-8 år inom området.
 • Op5 Monitor.
 • Kompetens inom Linux/UNIX.
 • Programmeringskunskaper/scriptning.
 • God insikt i IT-infrastruktur dvs storage, nät, server m.m.
 • Dokumentation är en viktig del av vårt arbete varför det är ett krav på flytande svenska och engelska i tal och skrift.

  Som person har du en analytisk förmåga, lätt att lära och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har fallenhet för att se helheten men kan också grotta ner dig i detaljer när så behövs. Vi tror också att du har en god social kompetens och är duktig på att kommunicera både internt och externt med andra människor. För att underlätta kommunikationen är det bra om du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.

  Låter detta som något du vill veta mer om? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan och börja bekanta dig med Sigmafamiljen och de möjligheter som kommer med det.

  Vi ser verkligen fram emot att få höra mer från dig!

  Kontakt

  För mer information kontakta

  Åsa Davidsson,
  +73 3461468
  asa.davidsson@sigmatechnology.se

  Liknande jobb:

  Publicerad: 2022-10-01
  • Stockholm
  • Heltid
  Publicerad: 2022-07-21
  • Göteborg