Snabbfakta

    • Lund
    • Malmö

Ansök senast: 2023-04-22

Vi söker en Senior Plattformsansvarig till kund

Publicerad 2022-11-23

Sigma Technology IT Infra söker dig som vill jobba i spännande och utmanande uppdrag inom IT infrastruktur hos våra kunder. Vi söker därför just nu dig som har jobbat med drift och förvaltning av alla dess slag.

Vi på Sigma Technology sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans. Vi tror också på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som Sveriges 3:e bästa arbetsgivare för 3:e året i rad och som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare.

Nu söker vi en Infrastruktur plattformsansvarig där bla. Server, AD, SharePoint, Lagring, backup ingår. För att lyckas i rollen bör du vara senior med bred kunskap inom infrastruktur.

Kunds IT-organisation har ingen egen IT-driftsorganisation utan har flera driftpartners som utför den operativa driften.
Uppdraget för den interna IT-organisation där denna resurs kommer att ingå omfattar avtalsförvaltning, styrning och ledning av arkitektur, strategiskt arbete, uppföljning av leverans, regelverk och ekonomin kring de delarna som ingår.

I rollen kommer du att vara plattformsansvarig och inneha en nyckelroll med ansvar för IT-plattformer, vilket bland annat innebär att utveckla plattformen och samtidigt säkerställa att den är funktionell och stabil. Kontinuerlig tjänsteförbättring och vidareutveckling av tjänsterna till verksamheterna ingår också. Plattformsansvarig planerar, organiserar och leder genomförandet av aktiviteter inom ansvarsområdena och då kund har en outsourcad IT leverans gör du detta tillsammans med leverantörerna. Uppföljning och styrning är en stor del av vardagen. Plattformsansvarig ansvarar även för budget och ekonomisk uppföljning inom sina ansvarsområden. Arbetet innebär förutom att hantera den långsiktiga strategiska planeringen även att hantera akuta problem som uppstår.

I denna rollen behöver du kompetens inom AD, Server, Lagring, backup ,Sharepoint samt en allmän bred kunskap inom alla delar i en infrastruktur leverans.

Vi erbjuder

Sigma strävar efter innovation och utveckling. Vi har bara två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. På Sigma sätter vi Dig som konsult i fokus. Vi erbjuder Dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tror på långsiktighet och vill att Du ska trivas hos oss, länge! Som konsult på Sigma får Du inte bara möjlighet till spännande uppdrag, utan Du får även möjlighet att knyta många kontakter både internt och externt. Vi tycker att det är viktigt att Du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans!

Läs mer på http://sigmatechnology.se/career/ www.sigmatechnology.se

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

  • Karlstad
  • Heltid
Publicerad: 2022-11-22
  • Gnosjö