Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

Ansök senast: 2022-11-18

Vi söker dig som vill jobba med IT-support!

Publicerad 2022-09-19


Är du en pedagogisk och lösningsorienterad person som har ett intresse för IT-support? Skicka mer än gärna in din ansökan redan idag då det finns en stor efterfrågan efter just dig på arbetsmarknaden! Det finns arbeten för både dig som är nyutbildad och vill ut och skapa erfarenhet samt för dig som har flera års erfarenhet inom IT och söker efter nya utmaningar. Våra kunder befinner sig runt omkring i Stor-Stockholm och du kan få möjlighet att arbeta både hel- och deltid beroende på vad som passar för just dig och din livssituation.

Om tjänsten
För att passa in i rollen bör du ha någon typ av erfarenhet av bland annat: - Active Directory - Ärendehanteringssystem - Fjärrstyrning - Office 365 - Windows 7 och 10 Det är även meriterande om du har erfarenhet och kunskap av: - ITL - SharePoint - OneDrive

Vem är du?
Du som söker bör ha en pedagogisk förmåga för att med enkelhet kunna förklara och beskriva tekniska problem och situationer som kan uppstå vid ett arbete inom IT-support. Du bör även vara serviceinriktad för att alltid ge kunden ett trevligt bemötande. Vidare ser vi att du har ett brinnande intresse för IT och teknik samt att du håller dig uppdaterad om den senaste tekniken. För att trivas i rollen krävs det att du som person är flexibel, lösningsorienterad och samarbetsvillig.

Om verksamheten
När du arbetar som konsult via Poolia ges du möjlighet att arbeta på attraktiva arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi på Poolia vill att du ska trivas och må bra som konsult hos oss och du kommer därför bland annat erbjudas ett bra friskvårdsbidrag och regelbundna sociala aktiviteter tillsammans med andra konsulter inom bolaget. Vi vet att det är viktigt att vara nytänkande inom IT-branschen vilket gör oss experter på att kunna erbjuda lösningar som passar lika bra för våra konsulter som för våra kunder.


Är du den vi söker? Skicka in ditt CV redan idag så bokar vi in en förutsättningslös intervju för att se vad för tjänster vi har som kan passa dig. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Emilia. Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

  • Stockholm
  • Heltid
  • Eskilstuna