Snabbfakta

    • Luleå
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-11

Verksamhetsutvecklare till SSAB

Publicerad 2024-06-12

Om oss
Vill du vara en del i en spännande verksamhet där du är en viktig drivkraft i arbetet med effektivt och strukturerat förbättringsarbete? Motiveras du av att coacha andra och bidra till att utveckla både individer och verksamhet? Då kan det här vara din nästa utmaning!
Vi söker nu två stycken verksamhetsutvecklare som vill vara med på vår utvecklingsresa.

Om företaget
SSAB är ett globalt stålföretag som är världsledande inom höghållfasta stål och relaterade tjänster. Vår vision är att bidra till en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB siktar på att bli det första stålföretaget i världen att erbjuda fossilfritt stål på marknaden 2026, och att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen från vår egen verksamhet kring 2030. Stålindustrin handlar inte bara om ståltillverkning, utan också om dess människor. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga, engagerade och motiverade att ta ansvar för sin egen personliga utveckling. Det är därför vi strävar efter att vara en bra arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare. Genom sitt arbete på SSAB får våra medarbetare möjlighet att arbeta och utvecklas i en innovativ miljö som drivs av entreprenörsanda och kontinuerlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetsutvecklare kommer du stödja verksamheten i arbetet med att bibehålla och utveckla ett lean-baserat förbättringsarbete baserat på daglig styrning och ständiga förbättringar. Du kommer med utgångspunkt i The SSAB Way och SSAB ledningssystem driva och stötta utvecklingen av standardiserade arbetssätt, verktyg och metoder föra att leva upp till standard- och kundkrav. Tillsammans med organisationen kommer du att utveckla och förvalta ledningssystemet samt driva och implementera förbättringsaktiviteter. Som en del i att utveckla verksamheten deltar du i vår revisionsverksamhet och planering och genomförande av SSAB säkerhetsprogram.

Dina huvudsakliga ansvarsområden;
- Coacha chefer och medarbetare i strukturerat och effektivt förbättringsarbete
- Initiera och stötta verksamheten i utveckling av arbetssätt, verktyg och metoder
- Driva förbättringsaktiviteter
- Utveckla och förvalta ledningssystemet tillsammans med organisationen
- Vara internrevisionsledare och revisor
- Genomförande av SSAB säkerhetsprogram.


Din profil
- Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med inriktning mot lean, ledarskap, kvalitet eller annan likvärdig utbildning, alternativt väl dokumenterad arbetslivserfarenhet som gett motsvarande kompetens.
- Du har en positiv människosyn och ett coachande förhållningssätt.
- Du kan driva frågor självständigt men samarbetar även väl med andra.
- Du är initiativrik och har hög motivation till att arbeta med förändringar och förbättringar.
- Du har god förmåga att förmedla komplexa resonemang på ett enkelt och tillgängligt sätt till olika målgrupper, både skriftligt och muntligt.


Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork, har du frågor eller funderingar kontakta Chefsrekryterare Daniel Kalén på 0708-21 53 00. Sista ansökningsdag är den 11 augusti.

Notera att urvalsprocessen och intervjuer startar först i augusti.

Några ord från din blivande chef
"Jag som blir din chef heter Stina Olsson och är chef för avsnitt Arbetsmiljö i Luleå. Hos oss kommer du ingå i ett härligt gäng som bland annat arbetar med och stödjer verksamheten på SSAB Luleå i arbetsmiljöfrågor, internrevisioner, planering och genomförande av vårt interna säkerhetsprogram och så klart, verksamhetsutveckling. Om du väljer att söka dig till oss så kommer du vara del i en grupp med väldigt engagerade och kompetenta kollegor. Vi brinner för arbetsmiljö- och förbättringsarbete, och för att stödja och bidra till att utveckla verksamheten inom SSAB Luleå. Som verksamhetsutvecklare kommer du få möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du har en viktig roll i att stötta verksamheten att arbeta strukturerat med förbättringar och att rusta sig för den spännande omställningsresan som vi har påbörjat. Välkommen med din ansökan!"


Liknande jobb: