Utvecklare inom inbyggda system – Stockholm

Publicerad 2023-02-21

Välkommen till företaget där du är i fokus.

Låt oss gissa: du letar efter en ny möjlighet, ett inspirerande jobb eller något nytt som gör vardagen lite bättre? Vi har troligen precis det du är ute efter. Låt oss förklara.

Våra utvecklare av inbyggda system älskar teknik. Som en del av Sigma Technology-teamet får du utveckla den senaste tekniken åt ledande företag inom olika industrier. Rollen är mångfacetterad, så det finns många möjligheter att utvecklas.

När vi utvecklar inbyggd programvara måste vi förstå produkten, både hårdvaran och funktionerna, oavsett om det är inom fordonsindustrin, telekommunikation, försvarsindustrin eller något annat område. Din vilja att lära och förbättra hjälper våra kunder att utveckla en bättre produkt. Just nu letar vi efter en ny teammedlem i Stockholm. Är du redo att ta dig an den spännande rollen?

OM DIG

För att lyckas hos oss ser vi att du:

  • Har relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning, t.ex. inom datateknik, mekatronik eller elektroteknik.
  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet från programmering i C, C++, Python, Java, C# eller MATLAB/Simulink.
  • Är van att arbeta i agila team.
  • Är flytande i engelska i tal och skrift.
  • Har lätt att kommunicera och samarbeta med olika människor.

EN ARBETSPLATS MED FOKUS PÅ DIG

För oss är det din utveckling som är viktig – utan dig finns inte vi. Vi är ett konsultföretag som investerar i människors utveckling. Vi ger dig en plats där du blir respekterad och där du får arbeta med fantastiska människor från hela världen.

Du har nära kontakt med din chef och tillgång till all information du kan tänkas behöva. Det är viktigt för oss att du trivs på Sigma Technology. Därför erbjuder vi dig förmånliga anställningsvillkor.

Vi är stolta över vår kultur, som bygger på passion, respekt för varandra och det gemensamma uppdraget att skapa en bättre morgondag. Hos oss kommer du både att få förverkliga dina ambitioner och ha väldigt roligt på vägen.

VILKA ÄR VI?

Det här är en ledig tjänst på Sigma Technology Consulting. Vi arbetar med allt från hårdvarunära programmering av realtidssystem till applikationsmjukvara. Vi arbetar med hela utvecklingskedjan, från förstudier till test, och du hittar oss i flera olika branscher så som fordonsindustrin, försvarsindustrin och banker för att nämna några. Vår ambition är att hjälpa våra kunder ta fram morgondagens tekniska lösningar och att ha roligt på vägen!

Läs mer om Sigma Technology Consulting.

VILL DU VETA MER?

Besök sigmatechnology.com/career och läs mer om hur det är att jobba hos oss.

Kontakt

För mer information kontakta

Mia Isaksson Palmqvist,
+46 737358452
mia.isakssonpalmqvist@sigmatechnology.com

Liknande jobb: