Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2024-06-25

Uppdragsledare VVS

Publicerad 2024-03-27

Uppdragsledare VVS till Göteborg

Vi söker nu en uppdragsledare som vill vara med och utveckla vår VVS verksamhet. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Hos oss blir du del av ett kunskapsintensivt företag där du tillsammans med ditt team är engagerad i inspirerande uppdrag, knyter kundkontakter och utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
I rollen som uppdragsledare VVS kommer du att leda och samordna uppdragen med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, planering, resursfördelning och kundkontakter. Du leder såväl stora som mindre projekt och våra kunder finns inom varierande branscher. Vi samarbetar idag med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. Vi jobbar med både ny- och ombyggnadsprojekt. 

Du kan vara stationerad på något av våra kontor i Göteborg, Kinna eller Falkenberg.

Vad har Jens Karletorp, VD, att säga om hur det är att jobba på Wikström AB? 

"Jag blev rekryterad till min tjänst och valde att ta den då jag kände att mina värderingar stämde bra med bolagets. Jag gillade bolagets vilja att konstant utvecklas, vilket alltid varit en drivkraft för mig. Jag fick även en väldigt familjär känsla under rekryteringen.

Medarbetarnas trivsel ligger alltid högt på vår agenda. Vi gick, för fem år sedan med i Great Place To Work och blev direkt certifierade. På tre av dessa fem år har vi legat på topplistan över Sveriges bästa arbetsgivare.

Visionen för bolaget är att vara den konsult, inom vårt segment, som har de nöjdaste och trognaste kunderna och medarbetarna. Vår ambition är att fortsätta växa för att bättre möta våra kunders behov men vi vill inte bli så stora att vi tappar den känsla vi har i bolaget."

Din profil
Som person är du engagerad och noggrann, älskar tekniska utmaningar och känner dig trygg i din roll som rådgivande ingenjör. Du har stort eget driv, är affärsmässig, van vid att leda projekt och har lätt för att kommunicera med såväl medarbetare som beställare. Vi värdesätter goda ledaregenskaper och att vi tillsammans skapar engagemang och stolthet över vårt arbete.

Vi ser även att du har:

  • Akademisk examen, högskoleingenjör / civilingenjör eller likvärdig erfarenhet
  • Flera års erfarenhet från VVS branschen där du under några år haft en uppdragsledande roll
  • Goda kunskaper kring digitala verktyg för modeller, ritningar, beskrivningar mm.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vad säger Magnus Nordh, avdelningschef, om företaget? 

"Jag har arbetat på Wikströms i 20 år. Företaget är tillräckligt stort för att få stora och intressanta projekt och samtidigt inte större än att man känner alla och har ett personligt engagemang i allt vi gör. Varje person på företaget fyller en viktig funktion.

Vi är ett härligt och kunnigt gäng med bra sammanhållning där alla hjälps åt och vill utvecklas. Min roll är stimulerande då jag genom relationer med kunder och personal får driva framgångsrika projekt."

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708–490288 och Sara Persson, 0720–712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikström AB
Wikström AB är ett konsultföretag inom VVS, energi och miljö med ​​​​​​​ca 50 medarbetare. Vårt huvudkontor har just flyttat till nya lokaler i centrala Gårda i Göteborg, och våra två andra kontor finns i Falkenberg och Kinna.

Med närmare 70 års erfarenhet i branschen vet vi vad som är viktigt för ett konsultföretag i vår storlek: att skapa stabila kundrelationer genom att leverera kvalitet och att vårda företagskulturen för att behålla kompetens. Det är ett ständigt pågående arbete som ställer höga krav på oss som företag, men som ger utdelning i stoltheten vi känner när bekräftelsen kommer i form av nöjda kunder eller att vi tre år i rad funnits med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Wikström AB är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling som stöttar och vägleder våra kunder för att minska deras miljöpåverkan genom byggnadens livscykel. Vår största disciplin är VVS-projektering, men en minst lika viktig del av vår verksamhet är avdelningen för Energi- och miljö som nu går in i en expansiv fas. 

Läs mer på www.wikstromab.se 

Liknande jobb: