Snabbfakta

  • Malmö
  • Helsingborg
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-23

Uppdragsledare VA (Malmö eller Helsingborg)

Publicerad 2022-11-23

Uppdragsledare VA:

Vill du arbeta i ett kompetent VA-team och arbeta med lokala projekt i olika skeden? På Atkins blir du en del av en familjär företagskultur, samtidigt som du tillhör ett globalt nätverk!

Om tjänsten:

Vi söker dig som kompetensmässigt kommit en bra bit inom VA-teknik och vill ta nästa steg och utvecklas i en uppdragsledande roll.

Som uppdragsledare VA i syd blir du en del av ett kompetent team på åtta personer som utgår från våra kontor i Malmö och Helsingborg. Gruppen präglas av samarbete och god stämning.

Hos oss får du arbeta med projekt som varierar i storlek och skeden, från utredningar till detaljprojektering med framtagande av förfrågningsunderlag och/eller bygghandlingar. Du kommer också arbeta både i rena VA-projekt och tvärvetenskapligt tillsammans med våra kollegor i landskap-, gata-, mark och spår-grupperna. Just nu arbetar vi till exempel med VA-saneringar, utjämningsmagasin för dagvatten och dagvattenutredningar för kommunala kunder. Utöver kommuner består våra kunder av statliga myndigheter, privata entreprenörer och privata företag.

Du blir en del av affärsområde Samhällsplanering och Miljö som består av cirka 100 medarbetare som arbetar inom teknikområden såsom väg- och gatuprojektering, landskapsarkitektur, VA, trafik- och samhällsplanering samt miljö. Hos oss erbjuds du en utvecklade arbetsplats med stort engagemang och där du som individ får möjlighet att vara kreativ och ta egna initiativ. För att stärka vi-känslan satsar vi på gemensamma aktiviteter och att ha kul tillsammans.

Om dig/ Vad vi söker:

Vi söker dig som:

 • Har en relevant civilingenjörs-, högskole-, YH-utbildning eller liknande teoretisk grund.
 • Har några års erfarenhet av VA-projektering och som teknikansvarig och vill ta nästa steg i din utveckling.
 • Du är van vid anbudsarbete och ekonomisk hantering i uppdrag.
 • Har goda CAD-kunskaper och du är van att använda Civil 3D som projekteringsverktyg.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är samarbetsorienterad. Oavsett vad du jobbar med, är du en del av en större gemenskap. Du delar med dig av det du kan, hjälper dina kollegor och är samtidigt självgående i dina projekt.

Du är flexibel och lösningsorienterad mot såväl kunder som kollegor. Vi bryr oss om varandra och är alla med och bidrar till vår öppna, goda och avslappnade stämning på kontoret.

Eftersom vi jobbar som konsulter och verkar i en framtidsbransch – är du nyfiken och professionell.

Du håller koll på omvärlden, trender och ny teknik.

Vi erbjuder:

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Våra förmåner syftar till just det, att du ska ha trygga anställningsvillkor oavsett fas i livet. På jobbet och utanför. Därför erbjuder vi alla anställda:

 • Fina kontor med centrala lägen.
 • Flexibel policy med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan.
 • 30 dagars semester för alla.
 • 5000 kr i friskvårdsbidrag.
 • Förmånsportal med massor av valmöjligheter.
 • Kollektivavtalade försäkringar och tjänstepension med pensionsrådgivning.
 • Extra föräldralön, löneväxling, rabatterade bolån med mera.
 • Att vara del av en global koncern med stark lokal förankring.
 • Stöttande kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Placeringsort:

Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Helsingborg eller Malmö. Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.

Ansökan:

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Johan Peetz på telefonnummer 076 629 15 01 eller mail johan.peetz@atkinsglobal.com.

Det är endast möjligt att ladda upp ett dokument när du söker jobb hos oss. Bifoga ett CV där till exempel dina erfarenheter och utbildning framgår.

Vi går igenom ansökningar löpande – så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

En bättre framtid för vår planet och dess invånare.

Atkins är en del av SNC-Lavalin och ett globalt design- och ingenjörsföretag. Vår övergripande vision är “Engineering a better future for our planet and its people”.

Det är ett inspirerande men utmanande mål som kräver att vi hela tiden försätter vara nyfikna, innovativa och flexibla. Sist men inte minst behöver vi dig som vill bli bättre tillsammans med oss!

Vi är nöjda med våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.