Snabbfakta

  • Karlskrona
  • Kalmar
  • Växjö
 • Heltid

Ansök senast: 2024-09-01

Trä- och betongarbetare Väg och anläggning - Karlskrona

Publicerad 2024-06-05

Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu trä-och betongarbetare till Karlskrona

Väg & Anläggning Syd, en region som bedriver verksamhet i Skåne, Småland, Blekinge och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

Om tjänsten

Som trä-och betongarbetare hos oss är du en del av ett engagerat lag och en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. Teamet har fokus på produktivitet, kvalité och säkerhet. Vi söker dig som trivs i en omväxlande miljö och som vill utvecklas i din yrkesroll på större infrastrukturprojekt. Vill du även arbeta med fokus på armering har vi utvecklingsmöjligheter för dig.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Byggnation och hantering av form för betongkonstruktioner
 • Arbete med lösform och systemform
 • Armering
 • Betonggjutningar
 • Efterbehandling

Tjänsten är till största del placerad i Karlskrona men du kan komma att arbete runt om i Blekinge.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesbevis och arbetat minst tre år som träarbetare och/eller betongarbetare i anläggningsprojekt. Du bör också ha en gedigen erfarenhet inom såväl form, armering och gjutning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom anläggningsprojekt med mycket betong eller med bro- eller kajarbeten.

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar till en god stämning. Som person är du även driven och tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Vi arbetar i stor utsträckning med säkerhetsklassade entreprenader och du kommer att genomgå en säkerhetsklassning under provanställningen.

Ansök senast den 1 september

Ansök genom att skicka in ditt CV, och om du vill ett kort personliga brev.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Ulf Palmqvist på telefon 010-448 83 41.

Eftersom det är semestertider kan vi dock ha begränsad möjlighet att svara på frågor under vissa veckor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-06-23
 • Uddevalla
Publicerad: 2024-07-02
 • Karlskrona
 • Heltid