Snabbfakta

    • Gotland
    • Visby
    • Småland
  • Heltid

Kategorier:

  • Bygg och anläggning

Ansök senast: 2022-08-21

Trä- och betongarbetare Väg & Anläggning - Gotland/ Småland

Publicerad 2022-07-25

Vi söker trä och betong arbetare Gotland och Småland!

Du kommer att tillhöra Väg & Anläggning Syd, en region som bedriver verksamhet i Skåne, Småland och på Gotland. Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda. Tillsammans bygger vi för ett bättre samhälle och det gör vi alltid på ett säkert sätt.

Vi söker dig som gillar att jobba med anläggningsjobb

Till vår trä- och betonggrupp söker vi dig som har erfarenhet av trä, armering och betong arbeten. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom området och känner dig trygg i din yrkesroll. Du söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Yrkesbevis inom trä eller betong är ett krav.

Placeringsort är Gotland, men kan också bli någon av våra orter i Småland.

Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Du gillar ordning och reda och får saker ur händerna.

För att trivas hos oss har du ordning omkring dig, trivs att arbeta i grupp och du bidrar också till en god stämning. Du är positiv till din läggning, ser möjligheter istället för hinder. Du är självgående och har ett driv att får saker ur händerna. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Varför Skanska?

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns möjlighet att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap, vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens.

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ med mera

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och ett kort personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt, men sista ansökningsdag är den 21 augusti 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb