Snabbfakta

    • Skärblacka

Ansök senast: 2023-01-23

Torkare PM10 Skärblacka bruk

Publicerad 2022-11-24

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

 

Vi söker nu en Torkare till PM10 på Pappersbruket

Pappersbruket består av fem pappersmaskiner, flutingmaskinen PM4, MG-maskinernaPM7, PM8 och PM10 och säckpappersmaskinen PM9 samt torrmassamaskinen TM1 och Transportavdelningen. Till PM10 söker vi nu en torkare.

Som Torkare på PM10 ingår du i ett målstyrt skiftlag om fyra personer som gemensamt ansvarar för driften med skydd, säkerhet och miljö i fokus och med målet att rätt kvalitet levereras till kund i rätt tid.

Varje operatör skall på sikt kunna minst två operatörsavsnitt och förväntas rotera för att upprätthålla kompetensen inom skiftlaget. I ditt arbete som Torkare ingår att bidra till att produktionsmål och kvalitetskrav uppfylls på ett kostnadseffektivt sätt.

 

Arbetstiderna är 6-skift och tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning enligt överenskommelse.


  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 

  • Övervakning av pappersmaskinens torkavsnitt vad gäller kvalitet och funktion
  • Provtagning enligt befintliga rutiner
  • Att aktivt bidra vid felsökning inom processavsnittet
  • Kommunikation med rullmaskinisterna så de har rätt information och kan ta rätt beslut vid rullning

 

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här

Kvalifikationer

 

För att lyckas i rollen som Torkare på PM10 tror vi att du har

  • Erfarenhet från någon processindustri med kontinuerlig drift. Har du tidigare erfarenheter från pappersindustrin är det meriterande
  • Slutförd gymnasieutbildning, gärna med fokus på processteknik eller annan praktisk inriktning

Personliga egenskaper

 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du som person är praktisk, ansvarstagande och analytisk samt har ett tydligt säkerhetstänkande. Att du kan och tycker om att samarbeta med andra samt är flexibel är en nödvändighet då du dagligen har kontakt med flera personer utanför ditt skiftlag och vi verkar i en vardag som snabbt kan förändras.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrick Hjelm, Personalplanerare MG, på telefon 011-245395 eller patrick.hjelm@billerud.com .