Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2024-03-12

Testsystemexpert

Publicerad 2024-01-12

Har du utvecklat testsystem i ett par år och känner dig redo att ta dig an en teknisk ledarroll? Just nu letar vi efter vår nya testsystemexpert som vill hjälpa industrin till effektivare testning!

Vilka är vi?

Som anställd hos oss på Infotiv är du del av en gemenskap som präglas av öppenhet och god sammanhållning där vi stöttar och hjälper varandra. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar alltid efter att erbjuda en god och attraktiv arbetsmiljö där du som medarbetare trivs och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi är anslutna till Almega och erbjuder kollektivavtal som ger dig som medarbetare trygghet och säkerhet i anställningen. Utöver detta erbjuder vi goda förmåner så som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension för att du ska ha det bra även i senare skeden i livet. I kombination med våra stora ramavtal och goda kundrelationer gör det att vi kan ha en långsiktig strategi, där vi tillsammans kan utveckla och bygga ditt CV genom rätt uppdragsbyten och kompetensutveckling. Hos oss kan du både testa nya saker och utvecklas samtidigt som du kan känna dig trygg i din anställning.

Våra ledord "varmt hjärta och skarp hjärna" är värderingar som genomsyrar hela företaget, vårt arbetssätt, vårt ledarskap och vår arbetsmiljö. Det varma hjärtat står för empati, tillit och samarbete, och det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig uppskattad, sedd och lyssnad på. Den skapa hjärnan står för kompetens och innovation, och vi värdesätter varje individs förmågor och kompetens genom att uppmuntra nytänkande, kreativitet och initiativtagande. Tillsammans är vi Infotiv.

Din framtida utmaning

Du kommer att ta rollen som Design Lead för alla våra inhouse-utvecklade testsystem. Du tycker att det är kul att komma ut till potentiella kunder och få ta del av de specifika utmaningar de står inför när det kommer till testning och testsystem. Systemen skräddarsys sedan av dig efter kundens behov och  krav, och här behöver du kunna förstå vad kunden behöver. "Behöver" är nödvändigtvis inte samma sak som "vill ha", så du behöver se det större perspektivet och ibland tänka utanför boxen för att kunna utveckla ett bättre system än kunden tänkte sig från början. Du har den goda vanan att dokumentera väl, då det ibland kan bli så att någon annan behöver montera systemet utifrån dina underlag.

Utöver rollen som Design Lead kommer du troligen även att ha ett deltidsuppdrag hos någon av våra kunder. Arbetsuppgifterna där kommer att bestå i att genom din expertis konsultera kunden i de testfrågor som denne har.

Den du är idag  

Vi tror att du har arbetat med testsystemutveckling tidigare, och känner dig hemma i området. Du känner dig trygg i att arbeta med elektronisk hårdvara (och kanske även med lödkolven?), samtidigt som du också är en fena på att sy ihop testsystemet på den mjuka sidan. Du känner dig nu redo att axla ansvaret det innebär att vara designer, PO eller arkitekt.

Som person är du teknikintresserad och driven, och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång. Du är kreativ och nyfiken inför uppdragets behov och förstår vad det är som skapar värde i varje situation. Du tycker att det är spännande när allting inte är bestämt på förhand och sporras av att få sätta dig in i nya sammanhang. Du har fenomenal fingertoppskänsla och har förståelse för projektets behov, för att kunna hitta den rätta lösningen för att komma framåt. Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds.

Du har erfarenhet av följande:

 • Arbete med komponenter/verktyg från Vector, dSPACE eller NI
 • Goda kunskaper inom mätteknik och/eller elektronik
 • Utvecklat eller vidareutvecklat testsystem som du eller någon annan designat
 • Jobbat med kommunikationsprotokoll som CAN, LIN eller Ethernet
 • Goda programmeringskunskaper
 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

Meriterande om du har något av följande:

 • ISTQB-certifiering
 • MATLAB/Simulink
 • LabVIEW/VeriStand
 • Docker, Kubernetes, YAML, Jenkins
 • Testramverk och/eller testautomation

Ansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vår gemenskap på Infotiv så tycker vi att du ska ansöka till oss. Vi önskar höra mer om: 

 • Dina erfarenheter; vad du har gjort tidigare i livet och vad du önskar göra framöver
 • Vem du är utanför arbetet
 • Eventuellt några rader om vad som gör dig till just den du är

Låter detta intressant, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta konsultchef Michael Nilsson +46 76 000 39 60 eller rekryteringsansvarig Staffan Bernheim +46 70 964 72 02.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-02-13
 • Luleå
 • Heltid
Publicerad: 2024-02-08
 • Umeå