Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2024-08-31

Testingenjör

Publicerad 2024-07-02

Är du en passionerad bilentusiast med en förkärlek för elektronik och problemlösning? Vill du vara en del av ett innovativt team och arbeta med avancerad teknologi? Då har vi den perfekta rollen för dig!


Syntronic är en ledande design- och utvecklingspartner inom avancerade tekniklösningar. Vi är stolta över att vara i framkant av teknologisk innovation och söker nu en erfaren testingenjör till vårt team i Linköping.

Om rollen:
Som erfaren testingenjör hos oss kommer du att spela en central roll i vårt utvecklingsteam. Du kommer att arbeta med felsökning, scripting och mjukvaruflashning på embedded-enheter. Vi söker någon som inte bara har de tekniska färdigheterna, utan även en stark passion för bilar och elektronik.

Vi söker en testingenjör som har:

  • En högskole- eller civilingenjörsexamen inom Elektro, Teknisk fysik eller liknande
  • Minst 2–5 men gärna fler års erfarenhet elektronik i arbete
  • Erfarenhet eller intresse för att skriva script för att automatisera och effektivisera processer
  • Arbetat med Arduino eller har liknande erfarenhet av att flasha mjukvara på embedded-enheter
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift.

Teamet i Linköping:
Hos oss kommer du ingå i ett passionerat team som älskar Counter-strike 2 så mycket att vi just nu håller på att utveckla en AI-baserad bot som motspelare. Varje fredag står fredagsfika på schemat, där vi delar veckans historier och erfarenheter för att stärka gemenskapen. Som pricken över i:et har vi precis startat en lunchprovaraktivitet, där vi varje månad utforskar nya lunchrestauranger i området och betygsätter dessa i ett alldeles för komplicerat betygsystem.

Med medarbetare från olika bakgrunder och utbildningar lär vi oss ständigt av varandra och ser därför gärna att du besitter obskyr nischkunskap som du mer än gärna delar med dig av!

Syntronic erbjuder en trygg anställning i en dynamisk och framåtriktad miljö. Att vi är ett team är vår styrka, därför ser vi att du arbetar tillsammans på plats med oss på kontoret – när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås!

Vi erbjuder

På Syntronic blir du en del av en härlig gemenskap där din röst hörs och dina idéer välkomnas. Vi erbjuder flexibla arbetstider, balans mellan arbete och fritid samt regelbundna karriärutvecklingssamtal och interna workshops för din utveckling. Utöver detta får du förmånliga förmåner och försäkringar. Hos oss får du inte bara ett jobb - du får en plats att växa och trivas både personligt och professionellt. Välkommen till Syntronic!

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 31 juli. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Picture1.png

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-05-21
  • Kista
Publicerad: 2024-07-02
  • Linköping