Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-03-17

Teknisk Säljare

Publicerad 2024-02-05

Om Oss:

Vi är specialister på att ta fram optimerade komponent-, system- och logistiklösningar för våra kunder inom svensk tillverkningsindustri. Genom vårt breda nätverk av leverantörer och samarbetspartners över hela världen levererar vi specialanpassade komponentlösningar och monterade system till allt från små innovativa företag till stora globala koncerner. Våra kontor i Stockholm och Göteborg fungerar som nav för vårt arbete.

Som underleverantör till industrin spelar vi en nyckelroll genom att säkerställa löpande leveranser till våra kunders produktion. Din Roll:

Din Roll:

Du är spindeln i nätet som ansvarar för hela affärsprocessen. Ditt uppdrag är att hitta nya affärer hos befintliga kunder samt hitta nya kunder som Esma inte har idag. Du kommer ansvara för hela affärsprocessen från ax till limpa och till din hjälp finns våra duktiga inköps-och säljkoordinatorer. Det gäller att förstå kundernas behov och hitta de bästa tekniska lösningarna. Du har en viktig roll i att hantera inköp från våra leverantörer, optimera logistikflöden till vårt lager från våra tillverkningspartners och från vårt lager till kund, samt säkerställa kvaliteten på de komponenter du säljer. Allt för att garantera leverans med högsta precision och kundnöjdhet. Din roll är fri och ansvarsfull, vilket ger dig möjlighet att planera dina dagar själv – perfekt för dig med driv och många idéer.

Denna roll ger inte bara möjlighet att vara nyckelpersonen i affärsprocessen, utan det öppnar även upp för resor både inom och utanför Sverige. Den personliga kontakten med kunder och leverantörer är av stor vikt för oss, och du kommer ha möjligheten att stärka dessa relationer genom att vara på plats.

Utvecklingsmöjligheter:

Tjänsten som Teknisk säljare ger dig utrymme att växa och utvecklas. Du kommer att utveckla en bred teknisk kompetens med kunskap inom många produktionsteknologier. I början fokuserar du på att lära känna våra kunder, leverantörer och tillverkningsprocesser samt samarbeta nära dina kollegor för att förstå arbetssättet. När du är varm i kläderna får du möjlighet att inte bara stödja våra kunder utan också att utveckla både våra och våra kunders affärer.

Vem du är:

På ESMA värdesätter vi relationer till kunder och leverantörer högt. Vi söker dig som är nyfiken, positiv och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi ser att du nyligen har avslutat din högskoleutbildning inom maskinteknik, industriell ekonomi eller likvärdigt eller att du har några års erfarenhet som teknisk säljare. Vi prioriterar personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett starkt eget driv, tekniska och affärsmässiga färdigheter samt trivas med att samarbeta med både interna kollegor på ESMA och externa leverantörer och kunder.

Du är målmedveten, noggrann och har entreprenörsanda. Du trivs i en internationell miljö och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande då flera av våra leverantörer finns i tysktalande länder.

Vill du utvecklas inom försäljning i ett tekniskt, internationellt företag med många spännande uppdrag? Trivs du i en roll där kund- och leverantörsrelationer är en central del av arbetet? Då ska du jobba hos oss på ESMA!

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig som en nyckelspelare i vårt team.

Liknande jobb: