Teknisk projektledare till ALTEN i Lund

Publicerad 2022-11-02

Har du erfarenhet av att driva stora tvärfunktionella projekt mot kund, utveckling eller produktion?

Vi letar nu efter ett tillskott till vår engineering-avdelning. Gruppen har en bred kompetens och jobbar mot en rad olika kunder och branscher.

Vi söker dig som är en driven ingenjör som har förmågan att jobba självständigt, affärsmässigt och som inte är rädd för förändringar. För att trivas i rollen behöver du vara positiv och ha lätt för att skapa och upprätthålla bra relationer, då vi har en breda mix av kunder. Vi ser gärna att du välkomnar nya miljöer och utmaningar i alla typer av branscher.

Som teknisk projektledare tycker vi det är viktigt att man kan leda och framförallt motivera alla typer av människor med olika kompetenser. Du ska ha en prestigelös inställning och fokus på att lösa problem. Du ska känna dig trygg med att leda möten och presentera. Vi kommer lägga stor vikt på din förmåga att kunna kommunicera effektivt och strukturerat.

Kravprofil: 

 • Högskole- eller civilingenjörsexamen, gärna med maskin- eller mekanikinriktning. 
 • Erfarenhet av att projektledning eller andra ledande roller.

Vidare behöver du vara van vid att driva tvärfunktionella projekt med t.ex. produktutveckling, inköp, produktion och eftermarknad. Arbetsuppgifterna innefattar ofta exempelvis att ansvara för tid, teknik, kostnad, uppföljning och rapportering av projekt. Du har en bred teknisk förståelse.

Följande anses som meriterande:

 • Erfarenhet av från livsmedel och förpackningsindustrin.
 • Tidigare erfarenhet av produktutveckling och mekanik.
 • Drivit projekt agilt, gärna med scrummetodik.

Om ALTEN 

ALTEN är ett teknik och IT konsultbolga med kunder inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar.

Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Vi har kollektivavtal, samt andra förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Ta chansen att söka idag! Vi kör löpande urval och får ständigt nya förfrågningar på uppdrag som skulle kunna passa just dig. Har du frågor kring tjänsten eller konsultyrket hos ALTEN är du varmt välkommen att kontakta Markus Nilsson, konsultchef, markus.nilsson@alten.se eller Rebecca Malmborg, HR-partner, rebecca.malmborg@alten.se.

Hoppas att vi ses!

Liknande jobb:

 • Eskilstuna
 • Heltid
 • Vårgårda
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-29
 • Kumla
 • Heltid