Snabbfakta

  • Södertälje

Ansök senast: 2023-04-29

Teamledare energiingenjör

Publicerad 2023-01-29

Teamledare energiingenjör
Södertälje 

Är du en person som trivs med en samordnande och ansvarstagande roll och har arbetat med fastighetsenergi i en komplex industrimiljö? Då är rollen som teamledare energiingenjör hos Caverion något för dig! Vi söker nu efter dig som vill vara med och bygga upp vårt team inom energi, som idag består av två medarbetare.

Vi är i en tillväxtfas och startar kontinuerligt upp nya energiprojekt hos vår kund AstraZeneca. Tillsammans bidrar vi till ett positivt avtryck på miljön i en energiintensiv industri och ett mer hållbart samhälle. Arbetssättet präglas av innovativa lösningar och varje dag gör vi upptäckter som inspirerar oss.

Vad kan vi erbjuda dig? 
Som energiingenjör på Caverion får du ett självständigt och utvecklande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Hos oss får du en gedigen introduktion där du får möjlighet att växa med uppgiften och utvecklas i din yrkesroll. Vi vill att du ska lyckas och erbjuder kontinuerliga utbildningar både externt och internt, för att du ska ha den vassaste kompetensen på marknaden.

Vad har Robert Strandgård, avdelningschef att säga om hur det är att jobba på Caverion? 

"Vi är ett bra gäng med många kollegor i alla discipliner som gör att vi får ett brett kunnande och på så sätt kan ta på oss utmanande arbetsuppgifter. Vi utvecklar varandra och skapar en tajt sammansvetsad organisation som sträcker sig både internt och externt.

För att trivas i tjänsten är det bra att vara social, driven och engagerad i tekniska lösningar för att framtidsäkra vår planet. Framtidsvisionen för Caverion är att bygga upp en organisation som har en bra stabil bas för att klara av alla utmaningar som finns i branschen."

Arbetsuppgifter 
Rollen som teamledare energiingnjör är bred och utöver dina projekt inom energi kommer du att leda, stötta och fördela uppgifter till dina medarbetare. Planen är att gruppen ska växa och där du då får ytterligare ansvar.

Du driver energitekniska frågor, samt egna energi- och installationsprojekt. Vidare kommer du att genomföra energianalyser, energikartläggningar och utföra utredningar av fastigheter och dess tekniska system. Du har en nära kontakt med vår kund, och i dialog med dina kollegor hittar ni de smartaste lösningarna.

 • Inventera fastigheter och dess tekniska system
 • Identifiera åtgärdsförslag för att energieffektivisera och förbättra
 • Göra lösningar och handlingsplaner
 • Upprätta energisignaturer och energibalanser
 • Analys av medieanvändning och effekter
 • Besparingsberäkningar och beräkning av miljöpåverkan

 Vad har Paulina Gürsac, energiingenjör att säga om Caverion? 

"Det som lockade mig till Caverion var att få arbeta just som energiingenjör med ett stort utbud av olika energiprojekt. Att minska energiförbrukningen inom en industri har sina utmaningar och är väldigt lärorikt. Jag trivs väldigt bra på Caverion och känner att jag utvecklas.

Energiprojekten varierar, man gör inte samma sak hela tiden. Man är i kontakt med många olika personer som har mycket erfarenhet inom olika områden så man lär sig väldigt mycket."

Din bakgrund  
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning och arbetat med fastighetsdrift. Du har erfarenhet av att arbeta praktiskt och kan omsätta dina teoretiska kunskaper till smart energianvändning för fastighetsdriften. Kunskap om installationslösningar, inkluderat styr & regler. Vidare har du erfarenhet av LCC och har arbetat mot budget.

Du behärskar både det svenska och engelska språket, muntligt och skriftligt. Har du tidigare haft en ledarroll ser vi det som mycket meriterande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Joefine Petersson, 0702-501429, och Malou Magnusson, 0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Kort om Caverion
Building performance. När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt med att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet, att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 11 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på https://www.caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur smartcity.caverion.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-07
 • Västerås
 • Heltid
 • Skellefteå