Snabbfakta

    • Uppsala

Ansök senast: 2022-11-04

Team Manager inom Pharma/ Medtech

Publicerad 2022-09-05

Vill du arbeta som ledare inom Life Science på ett företag där du får utveckla både människor och våra erbjudanden? Gillar du att skapa engagemang hos medarbetare? Semcon i Uppsala växer och vi söker nu en Team Manager som vill vara med och göra skillnad!

Rollen som Team Manager är en rolig, varierande och avgörande roll då våra ledare är en viktig pusselbit för att skapa de bästa förutsättningarna för inspiration och kompetensutveckling hos våra medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av ett bolag som sätter människan före tekniken och alltid har slutanvändaren i fokus. Du får leda marknadens bästa konsulter inom Life Science och vara med på en stark tillväxtresa. Vi är många som kommer vara nyfikna på dig, ditt arbetssätt och dina idéer kring förbättringsmöjligheter. Här hamnar din utveckling i fokus och du kommer få möjlighet att växa med oss.

Vi på Semcon tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Vad innebär rollen?
Du kommer ha personalansvar för ett team med kompetenta konsulter som arbetar inom Life Science. Då vi vet att det är våra medarbetare som gör den verkliga skillnaden för vår och våra kunders verksamhet blir ditt uppdrag att inspirera, utveckla och coacha dina medarbetare till att leverera ett bra resultat samt se till att de trivs, utvecklas och mår bra.

Rollen som Team Manager innebär även att du är medlem i avdelningens Core Team. Du är med och tar fram avdelningens strategier och budget samt deltar i ledning av den dagliga verksamheten. Du kommer också arbeta med utveckling av våra erbjudanden, försäljning och rekrytering av nya medarbetare. Är du nyfiken på att även ha ett uppdrag inom ditt fokusområde är vi öppna för det också.

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en bakgrund inom Life Science då det är vår främsta bransch.

Det är ett plus om du tidigare har erfarenhet av ledarskap (chef, teamlead eller liknande), affärsutveckling, försäljning eller rekrytering. Ett plus är även om du har kännedom om konsultverksamhet.

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att arbeta både med människor, teknik och affärer och värderar ett nära samarbete med dina kollegor. Du har även ett intresse i att leda och engagera andra människor, vi vill vara nära våra konsulter och förstå vad de behöver för att trivas och utvecklas.

Ansökan
Välkommen att skicka in en ansökan! Vid frågor om rollen vänligen kontakta Johan eller Elin nedan.

Johan Lundström, 073 966 73 01
Area Manager

Elin Sins, 076 569 81 50
Area Manager

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-10-03
  • Stockholm
  • Deltid
  • Stockholm
Publicerad: 2022-09-09
  • Södertälje
  • Heltid