Snabbfakta

  • Lund
  • Göteborg
  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Ansök senast: 2024-02-29

Systemspecialist automation

Publicerad 2024-01-30

Gör du high-five med kollegan när motorn faktiskt roterar åt rätt håll efter att du laddat ner programmet och testar logiken? Vill du vara en del av något större och arbeta nära vass kompetens inom industriautomation samt närliggande teknikområden? Drivs du, dessutom, av att med experimentlust leda eller delta i design och digitalisering av industriella processer? Och blir du inspirerad av att arbeta både med teknik och med människor? Läs vidare!

Det här blir din roll
Vi söker dig som är Systemspecialist med gedigen DCS-kompetens. Du kommer få leverera kompletta erbjudanden till svensk industri för att effektivisera och optimera system och processer. Arbetsdagarna och uppgifterna kan se olika ut, men projekten du arbetar i reflekterar dina kunskaper, kompetenser och hur du vill utvecklas. Du kommer ingå i affärsområdet Plantvision Technology som har gedigen kompetens och långerfarenhet inom såväl processautomation som digitalisering och processteknik.

Vi tar stor hänsyn till din utveckling, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt, och hur dina drivkrafter används på bästa sätt.

Så här kommer du att briljera
Du briljerar med din kunskap och erfarenhet, men också med ditt sätt att driva saker framåt. Genom att kunna kommunicera med olika typer av uppdragsgivare och stakeholders, hålla ordning och reda i projekt, samt att vara flexibel och initiativrik sätter du kunden i fokus på ett föredömligt sätt. Du vet att du är duktig inom ditt område och du tycker om att dela med dig av den kunskap du samlat på dig, både till kollegor och kunder.

Du är antagligen den vi letar efter om:

 • Du har från 5 års relevant erfarenhet (konsultnivå) till minst 20 års relevant erfarenhet (expertnivå).
 • Du har intresse av att utveckla automationsområdet och att integrera närliggande discipliner, så som t.ex. process- och anläggningsinformation, samt möjliggöra data- och informationsutbyte på ett enkelt sätt.
 • Du är trygg med att läsa och förstå processbeskrivningar, P&ID och elscheman.
 • Du har erfarenhet av att trimma regulatorer
 • Du är civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande, och talar samt skriver flytande svenska.

Det är väldigt meriterande om du har arbetat med ABB 800xA.

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Christian Johansson på 076 779 94 57 eller christian.johansson@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Liknande jobb: