Snabbfakta

  • Gävle

Ansök senast: 2024-04-12

Systemingenjör - framtidens 5G utveckling!

Publicerad 2024-02-12

Syntronic bygger djup kompetens inom elektronik, inbyggda system och mekatronik för att möta våra kunders krav och utveckla framtidens mest avancerade teknik.


Vi söker fler systemingenjörer som vill ingå i vårt unika och tekniskt avancerade team, som tillsammans tar ansvar för bland annat kravhantering för de senaste produkterna och funktionaliteterna inom radioutveckling!

Arbetet innebär att fastställa krav från kund och marknaden för att kunna designa, integrera samt verifiera de senaste 5G radioprodukterna - SÅ VÄNTA INTE, om du vill vara i framkant inom telekomutveckling, SÖK NU!

Som Systemingenjör hos oss på Syntronic kommer du bland annat att:

 • Definiera arkitekturer, gränssnitt samt specificera funktionella- och prestanda- och regulatoriska krav
 • Vara inriktad mot någon typ av kravhantering, tex prestandakrav och/eller regulatoriska krav
 • Vara ”spindeln i nätet” där du i samråd med utvecklare formar och specificerar kravmängden
 • Analysera eventuella avsteg från krav.

Vi söker en Systemingenjör som:

 • Har en Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, Teknisk fysik eller motsvarande
 • Genomfört ett antal kommersiella kundprojekt inom inbyggda system i en systemledande roll eller som mjukvaru- och/eller hårdvaruutvecklare
 • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Syntronic erbjuder en trygg anställning i en dynamisk och framåtriktad miljö. Att vi är ett team är vår styrka, därför ser vi att du arbetar tillsammans på plats med oss på kontoret – när du inte behövs hos någon av våra kunder förstås!

Det är meriterande om du som Systemingenjör:

 • Har erfarenhet inom telekombranschen
 • Har tidigare erfarenhet av utveckling och verifiering
 • Har erfarenhet inom EMC och miljö.

Personliga egenskaper

Som systemingenjör hos oss värderar du struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl med kunder.

Vi erbjuder

”Storslaget! Ett riktigt bra gäng!” Så svarade en medarbetare som blev ombedd att beskriva Syntronic. Hos oss blir du en del av en härlig gemenskap. Du arbetar med spännande projekt tillsammans med kollegor som delar dina intressen. Här har du stora möjligheter att växa i den riktning som du själv önskar.

Vi beskrivs ofta som en platt organisation som har högt i tak. Här kommer din röst att höras och dina idéer att lyssnas på. Vi vet att livet består av mer än jobb och värnar om att du ska ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flextid och frihet under ansvar. Vi gör också roliga saker tillsammans efter arbetsdagens slut – allt från olika sportaktiviteter till afterwork-event mm.

Den del av livet som består av jobb tycker vi ska vara rolig, spännande och utvecklande. Du erbjuds regelbundna karriärutvecklingssamtal och är välkommen att delta i våra interna workshops. För att du ska må så bra som möjligt ger vi dig ett fördelaktigt paket med förmåner och försäkringar.

Ansökan


Vi ser fram emot din ansökan, som ska vara oss tillhanda senast 10 mars. Vi arbetar med löpande urval.

Av kommunikation- och kvalitetssäkringsskäl ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Picture1.png

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-19
 • Linköping
 • Heltid