Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-10-14

Systemägare

Publicerad 2022-08-08

Vill Du ha en ledande roll i utvecklingen av modernt systemstöd? Gillar du att varva kunddialog med kodning och problemlösning? Kanon, då har vi en spännande tjänst för dig!

Tack vare digitaliseringen har Prevas affärsområde Hålllbar Produktion full fart framåt. Nu har vi många spännande projekt på gång. Vi söker därför fler ingenjörer till vårt kompetenta team med utgångspunkt från Göteborg!

Hello Opportunity!

Gemensamt för oss på Prevas är ett stort teknikintresse. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

Spännande uppdrag ✅
Trevliga kollegor ✅
Erfarna ledare ✅
Inspirerande arbetsmiljö ✅
Fokus på hållbarhet ✅
Reko villkor ✅
Inkluderande kultur ✅
Individuella utvecklingsplaner ✅

Är ovanstående punkter viktiga för att DU ska trivas på jobbet?
Grymt! Då kommer du att trivas hos oss. Så vad gör vi då?

På Prevas i Göteborg är vi en grupp som specialiserat oss på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd för produktion. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktion hos våra kunder. Utöver detta erbjuder vi dygnet runt support och förvaltning av dessa driftkritiska system.

Hello You!

I rollen som systemägare (CM) blir du ansvarig för all förvaltning och förändring av ett egenutvecklat system för spårbarhet och säkerhet som används på tillverkningssiter runt om i världen.

Du kommer tillsammans med kunden och leverantörer av hårdvara strategiskt vidareutveckla systemet. Ditt jobb blir således initialt att sätta dig in i och förstå funktionen och därpå vara den som kunden kontaktar när en funktionsändring eller uppgradering ska ske. Då leder du, ensam eller i team, arbetet ifrån att ta fram en offert till att dokumentera och därefter implementera förändringen.

Detta är en delad tjänst som till största delen består av programmering och leveranser men även att stötta supportorganisationen med problemlösning och root cause analyser.

Visst låter det kul? För att göra det så tror vi att du rent tekniskt har:

  • Gedigen erfarenhet av utveckling i C Sharp, .NET och databaser (SQL-server).
  • Vana att arbeta med XML och XAM, trådprogrammering och olika former av kommunikationsprotokoll, Open tex.
  • Med fördel ett par års erfarenhet av utveckling och leverans av tekniska lösningar för industrin.

Som person är du driven, engagerad och har en positiv attityd. I botten ligger ett genuint intresse att med teknikens hjälp lösa kundernas problem. I rollen ingår mycket egen kundkontakt och i början en del resor.

Hello Next Step! 

Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag!  

Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072-247 59 01 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.
Alternativt rekryteringsansvarig Peter Löving, peter.loving@prevas.se,  Tel: 070-335 20 79 

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hello Prevas!

Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag  850 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-08
  • Jönköping
  • Eskilstuna