Snabbfakta

    • Uppsala
  • Heltid
  • Rekrytering
  • Enligt överenskommelse

Kategorier:

Ansök senast: 2024-09-02

Svenska kyrkans IT-sektion expanderar! Vill du vara med på resan?

Publicerad 2024-07-04

Just nu söker vi dig som är eller vill arbeta som Förvaltningsansvarig eller IT-Säkerhetssamordnare hos Svenska Kyrkan. Låter det intressant? Läs mer nedan!

Om tjänsten

Svenska kyrkan finns där människor finns, nära där du bor och på andra sidan jorden. En del utav organisationen är kyrkokansliet som arbetar med frågor som rör hela Svenska kyrkan och på så vis kan stärka kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar. Nu söker kyrkokansliet flera nya medarbetare till IT-sektionen som arbetar intensivt med digitalisering och effektivisering av administrationen för att frigöra resurser för Svenska kyrkans kärnverksamhet. Genom detta arbete kan kyrkans tusentals medarbetare arbeta med moderna processer, arbetsredskap och tjänster. För att lyckas med detta behövs just du som...

Förvaltningsansvarig

För dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling inom förvaltning finns nu chansen att kliva in i en stabil och trygg organisation, på en sektion med sann framåtanda. Som förvaltningsansvarig kommer du att få en nyckelroll i hur organisationen arbetar med sin förvaltningsmodell, där du får möjlighet att såväl leda som utveckla arbetet framåt.

IT-Säkerhetssamordnare

Med mer än fem miljoner medlemmar är Svenska kyrkans mission att skapa en trygg och säker miljö för våra användare och medarbetare, både digitalt och fysiskt. Som IT-säkerhetssamordnare kommer du att spela en avgörande roll i att skydda organisationens information och system mot cyberhot nu och i framtiden.

Vi söker dig som

Du vill vara en del av en trygg, stabil och stor organisation som arbetar för ett bättre samhälle. På kyrkokansliet i Uppsala är det högt i tak och stämningen genomsyras av prestigelöshet och engagemang. Du får ta del av ett fint förmånspaket, såsom årsarbetsid och friskvårdstimme.

Du ansöker i respektive annons, för just den tjänst du är intresserad av.
Vi ser framemot din ansökan!