Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-12-17

Supply logistiker

Publicerad 2022-09-18

Supply logistiker till St1 Refinery AB
Göteborg 

Är du vår nya supply logistiker?

Brinner du för att jobba med logistik, analys och administration, med främsta målsättning att optimera produktflödet i en dynamisk miljö? Älskar du att lösa problem och få saker att hända snabbt? Då har vi utmaningen för dig! 

Arbetsbeskrivning
Vi växer inom det förnyelsebara området och behöver därmed utöka vårt team. Arbetet som supply logistiker innebär att i en grupp om fem logistiker/operatörer sammanställa, analysera och förmedla information kring samtliga import- och exportvaror på raffinaderiet till berörda parter, så som raffinaderiets produktplanering, fartygsexpedition och finansavdelning. Varje operatör har sitt ansvarsområde men ska även tillfälligt kunna täcka någon annans område. 

Det dagliga arbetet innebär mycket kommunikation med internationella affärspartners, fartygsmäklare, traders och oberoende inspektörer på både operationell och finansiell nivå. Vidare innefattar tjänsten att granska kostnader relaterat till försäljning och inköp av bränsleprodukter samt order- och fakturahantering i vårt affärssystem.

Då St1 Refinery är en producerande enhet med kontinuerlig drift under årets alla dagar innebär det att vi aldrig står stilla. Arbetet sker i månadscykler och arbetsbelastningen varierar därmed under månaden.

En viktig del i företaget är omställningen mot förnyelsebara bränslen. Tjänsten kommer därför att innefatta planering och administration av alla typer av bränslen, såväl av fossilt som biologiskt ursprung. 

Vem är du?
Till rollen som supply logistiker söker vi dig som har en akademisk examen med inriktning mot logistik, bränsleindustri, sjöfart, företagsekonomi eller liknande. Erfarenhet av olika affärssystem är högt meriterande då företaget står inför ett systemskifte inom en snar framtid. Förståelse gällande produktkvalitéer och parametrar relaterat till prisuträkning samt produktspecifikationer är meriterande. Du har mycket goda datakunskaper generellt och mer specifikt i Excel. 

Som person är du strukturerad med ett kritiskt och analytisk tänkande. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp och är trygg i att fatta egna beslut i det löpande arbetet. Du är flexibel och prestigelös och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du tycker om att kommunicera med andra och har ett serviceinriktat sätt. Vidare kan du på ett balanserat sätt hantera perioder med ökad arbetsbelastning och samla energi i de lugnare perioderna. 

Då arbetet innebär kontakt med både nationella och internationella aktörer är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav, i såväl tal som i skrift. 

Vi erbjuder

  • Ett utvecklande och spännande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera spännande projekt
  • Bonuslön
  • Träningsmöjligheter, motionsbidrag samt subventionerad företagshälsovård
  • Andel i företagets vinstandelsstiftelse m.m

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery 

 

Är du intresserad?

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707–588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om St1
St1är ett finländskt energibolag som i sin verksamhet förverkligar sin vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget undersöker och utvecklar företagsekonomiskt lönsamma energilösningar som är skonsammare för miljön. St1:s energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till det bioavfallsbaserade bränslet Refuel RE85 med höginblandning av etanol. Bolaget har sex produktionsanläggningar för bioetanol i Finland, ett raffinaderi i Göteborg och sammanlagt 1200 St1- och Shellstationer i Finland, Sverige och Norge. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors. 

St1 Refinery AB är ett av världens mest energieffektiva. På ST1 Raffinaderi, som är beläget på Hisingen, arbetar drygt 250 experter inom oljebranschen med produktion och underhåll av anläggningen. Raffinaderiet är verksamt dygnet runt, året runt. Raffinaderiet är sedan 1997 miljöcertifierat enligt ISO 14001. Som arbetsgivare erbjuder vi bland annat bonuslön, utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

 

Liknande jobb:

  • Stenungsund
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-30
  • Uppsala
Publicerad: 2022-08-22
  • Stockholm