Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid

Ansök senast: 2024-04-30

Projektledare VVS till Inköpsroll - Stockholm

Publicerad 2024-03-14

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Våra två Husregioner präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

Vi söker nu dig med erfarenhet som projektledare inom installationsbolag till roll som kategoriinköpare installation inom region Hus Stockholm arbetar du nära distrikt och projekt - där du verkar som operativ inköpare i tidiga skeden, anbuds- och projektfaser.

Här får du chansen att påverka affären

Med din specialistkompetens och erfarenhet inom installation stödjer du projekten genom att utföra projektinköp, verkar rådgivande, arbetar aktivt med risk- & möjligheter och utför överslagskalkyler. I rollen ingår även att leda upphandlingar och se till att projekten har rätt leverantörer, som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet.

Vidare kommer du stötta projekten med offertutvärdering, förhandling och upprättande av avtal. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med härlig stämning. Tillsammans utvecklar vi vårt inköpsarbete kommersiellt samtidigt som vi ser till att ligga i framkant inom säkerhet- respektive miljöfrågor.

Som grupp ansvarar vi även för att driva utveckling genom mål och strategier samt samverkar med övriga regioner inom verksamhetsgrenen.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av installation, förhandling och inköp

Vi söker dig som har god teknisk kompetens inom installation El, VS och ventilation, gärna med din tyngdpunkt på VVS-sidan.

Du har tidigare arbetat med installation för stora byggprojekt, förstår produktionen och har skapat dig erfarenhet från inköp genom att arbeta med förhandling, anbudsutvärdering samt avtalsskrivning där du även haft budgetansvar och resultatansvar.

Vi ser därför gärna att du arbetat minst 5 år i en roll som Projektledare på ett installationsföretag alternativt som installationsledare på ett byggföretag.

Vidare är du affärsmässig, professionell och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Har du erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete kopplat till installationsentreprenader är det starkt meriterande.

Ansök redan idag dock senast den 30 april.

Registrera ditt CV och personligt brev. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Edlund, Inköpschef, 070–6955407.

Välkommen med din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb: