Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2024-06-30

Software Development Engineer in Test

Publicerad 2024-05-03

Känner du precis som vi att teknisk skuld är botten och robust kvalitet är toppen? Tycker du att livet på jobbet är som bäst när systemen jobbar på egen hand? Nu söker vi dig som tycker att "test är fest" och vill jobba CI eller testautomation.

Vilka är vi?

Som anställd hos oss på Infotiv är du del av en gemenskap som präglas av öppenhet och god sammanhållning där vi stöttar och hjälper varandra. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar alltid efter att erbjuda en god och attraktiv arbetsmiljö där du som medarbetare trivs och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi är anslutna till Almega och erbjuder kollektivavtal som ger dig som medarbetare trygghet och säkerhet i anställningen. Utöver detta erbjuder vi goda förmåner så som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension för att du ska ha det bra även i senare skeden i livet. I kombination med våra stora ramavtal och goda kundrelationer gör det att vi kan ha en långsiktig strategi, där vi tillsammans kan utveckla och bygga ditt CV genom rätt uppdragsbyten och kompetensutveckling. Hos oss kan du både testa nya saker och utvecklas samtidigt som du kan känna dig trygg i din anställning.

Våra ledord "varmt hjärta och skarp hjärna" är värderingar som genomsyrar hela företaget, vårt arbetssätt, vårt ledarskap och vår arbetsmiljö. Det varma hjärtat står för empati, tillit och samarbete, och det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig uppskattad, sedd och lyssnad på. Den skapa hjärnan står för kompetens och innovation, och vi värdesätter varje individs förmågor och kompetens genom att uppmuntra nytänkande, kreativitet och initiativtagande. Tillsammans är vi Infotiv.

Din framtida utmaning

Test är brett, och vi har utmaningarna för dig oavsett om du vill programmera och skriva automatiserade testfall, eller om du hellre utvecklar CI-pipelines med Zuul/Jenkins och vill implementera verktyg och flöden. Kanske triggar du på BDD och testmetodik? Möjligheterna är många för dig som insett att testningen är utvecklingens exotiska kusin.

Jobbet består i att utveckla mjukvara som i sin tur testar annan mjukvara eller hårdvara. Det kan också bestå i att utveckla mjukvaruverktyg som stöttar i testprocessen, så som ramverk eller continuous integration-pipelines.

Vi på Infotiv TechDev söker dig som vill ha rollen som Software Development Engineer in Test (SDET). Du har breda kunskaper och ett kritiskt tänkande. Du gillar att förstå produkten, och kan med ditt kreativa sinne designa nya sätt att sätta produkten på prov. Det du utvecklar blir i sig en mjukvaruprodukt som behöver ha god struktur och kvalitet.

Den du är idag  

Du har tidigare erfarenhet av antingen CI eller testautomation och skulle gärna fortsätta inom något av de två spåren. Du gillar att felsöka och studera loggar, och tycker att det är häftigt när du lyckas lokalisera orsaken till ett problem. Programmering är en naturlig del av din verktygslåda, som du gärna plockar fram när tillfälle ges. Utöver programmeringen så har du ett par stödverktyg du gillar, samt erfarenhet av Linux.

Som person är du engagerad och strävar efter att leverera ditt bästa resultat varje gång. Du är kreativ och nyfiken inför uppdragets behov och kan snabbt anpassa dig till olika situationer. Du tycker att det är spännande när allting inte är bestämt på förhand och sporras av att få sätta dig in i nya sammanhang. Du har fenomenal fingertoppskänsla och har förståelse för projektets behov, för att kunna hitta den rätta lösningen för att komma framåt. Du är social och gillar att arbeta i team och ser spännande utmaningar i de möjligheter som erbjuds.

Du har erfarenhet av följande:

 • Automationsservrar: Zuul, Jenkins, GitLab, el dyl
 • Testramverk: Robot Framework, Selenium, Cucumber, Behave, el dyl
 • Åtminstone ett (1) programmeringsspråk som du kan bra

Meriterande om du arbetat med något av följande:

 • Embedded SW-utveckling: (realtidssystem, C, C++ eller annan hårdvarunära programmering)
 • Python-utveckling
 • ISTQB-CTFL
 • Git, Gerrit
 • Docker, Kubernetes
 • Vector CANoe/CANalyzer, dSpace AutomationDesk

Ansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vår gemenskap på Infotiv så tycker vi att du ska ansöka till oss. Vi önskar höra mer om: 

 • Dina erfarenheter; vad du har gjort tidigare i livet och vad du önskar göra framöver
 • Vem du är utanför arbetet
 • Eventuellt några rader om vad som gör dig till just den du är

Låter detta intressant, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta konsultchef Michael Nilsson +46 76 000 39 60 eller rekryteringsansvarig Staffan Bernheim +46 70 964 72 02.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-05-13
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2024-06-07
 • Täby
 • Heltid