Snabbfakta

  • Heltid

Ansök senast: 2024-09-30

Snickare/ träarbetare Hus Syd - Kristianstad

Publicerad 2024-09-13

Snickare/Träarbetare till Skanska i Kristianstad

Välkommen till Skanska Hus Syd, distrikt Kristianstad - här sätter vi kunden och våra medarbetare i centrum. Vårt fokus ligger på att skapa värde och bidra till utveckling och lönsamhet för både Skanska, våra kunder och samarbetspartners. Vi har arbetat upp en fin bredd och mix i vår verksamhet. Vi utför allt från mindre ombyggnationer till nyproduktion av bland annat bostäder, vårdbyggnader, kontor, industribyggnader och utbildningslokaler åt offentliga beställare. Vi är stolta över vårt nära och uppskattade samarbete med våra kunder och strävar alltid efter att vara en förebild inom effektivt och hållbart samhällsbyggande.

Vårt distriktskontor ligger i Kristianstad och i vårt marknadsområde Östra Skåne har vi flera spännande projekt som startas upp och vi söker dig som är redo att ta dig an nya utmaningar.

Som hantverkare hos kommer du att få arbeta med flera olika moment. Du är en nyckelperson och lagspelare som är med och bidrar till framgångsrika projekt med nöjda kunder.

Vi arbetar för att driva en hållbar och effektiv verksamhet med fokus på tydliga arbetssätt och nära ledarskap. Vi vet att nyckeln till framgång ligger i att vi tillsammans arbetar och bidrar till en värderingsstyrd och teamorienterad kultur.

Tjänsten bjuder på variationsrika arbetsdagar i olika byggprojekt med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du kommer att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift, att utföra sina arbetsuppgifter på så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet. Som hantverkare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Vi verkar i ett stort geografiskt område där möjlighet till mobilitet är en viktig faktor i tjänsten

Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet samt yrkesbevis som träarbetare och är trygg i din yrkesroll. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av trä, armering och betongarbeten. Att du har goda kunskaper i att läsa och förstå byggnadsritningar är en självklarhet anser vi.

Byggbranschen står inför stora förändringar och har du lätt för att använda och lära dig nya digitala hjälpmedel så ser vi det som en styrka.

Du är en lagspelare som förstår vikten av samarbete för att uppnå framgångsrika projekt. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar. Du är positiv som person och ser möjligheter i stället för hinder. Du är självgående, har intresse för hållbart byggande och får saker gjorda. Vidare tvekar du inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du är inkluderande och känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag i projektet.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Har du övriga språkkunskaper är det självklart meriterande.

Intresserad?

Skicka in din ansökan i form av ett CV. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 30 september 2024.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Christer Persson, 070 604 41 99.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-09-09
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-08-22
  • Stockholm
  • Heltid