Snabbfakta

  • Växjö
  • Värnamo

Ansök senast: 2023-11-04

Servicetekniker

Publicerad 2023-08-06

Servicetekniker
Växjö / Värnamo

Som ledande producent av professionell städutrustning har vi stora ambitioner för tillväxt i vårt företag. Därför behöver vi nu bli fler servicetekniker som kan erbjuda våra kunder bästa tänkbara service.

Just nu söker servicetekniker till följande distrikt: Östergötland, Skåne och Småland. 

Hos oss ges du frihet att planera din tid och ansvara för service av våra maskiner ute hos kunderna i din region. Ingen dag är den andra lik, då dina kunder kommer vara allt ifrån små skolor och butiker upp till tunga industrier och stora logistikcentraler.

Vårt mål är att alltid erbjuda branschens bästa service, därför söker vi inte bara efter de bästa teknikerna i området, vi söker dig som även vill vara Nilfisks ambassadör ut mot kund och är beredd på att göra det lilla extra för att tillgodose deras behov. 

Agon Jusufi, servicetekniker, kommer bli din kollega. Vad har Agon att säga om tjänsten och företaget?

"Jag kommer tidigare från lantbruk, där jag jobbade som servicetekniker med mjölkrobottar. Det som fick mig att söka till Nilfisk för 2,5 år sedan, var att jag lockades av deras banbrytande innovationer inom rengöringsteknik.

I teamet ställer vi alltid upp och hjälper varandra, både över telefon och personligen . Vi har en härlig stämning, och det känns som man har en liten familj på sin arbetsplats. Det finns många fördelar med att jobba på Nilfisk, men för mig är några av de största att man kan påverka sin lön, och får arbeta med frihet under ansvar."

Om tjänsten
Som servicetekniker hos oss utgår du från hemmet med en välutrustad servicebil och utför underhåll, felsökning och reparation på våra städmaskiner. Med våra digitala verktyg hanterar du jobbplanering, rapportering, materialförsörjning samt viss felsökning. Vi jobbar med ett av marknadens ledande servicesystem och all hantering administreras via en iPad.

Du planerar in dina besök självständigt och bygger upp kundrelationer som gör jobbet extra kul. Du har ett stöd och nära samarbete med vår verkstad som finns i Göteborg samt alla kollegorna runt om i landet. Vi ger dig en gedigen introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna att vara framgångsrik tillsammans med oss.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

 • Serva, felsöka och underhålla produkter ute hos kund
 • Hjälpa kunderna genom att ge tips och idéer på hur de kan optimera sin drift
 • Ge branschens bästa service och förstå hur man identifierar kundens behov
 • Erbjuda serviceavtal i samband med kundbesök
 • Ha ett nära samarbete med säljorganisationen för att utveckla distriktet

Din närmsta chef kommer bli Anders Petterson, servicechef Sverige.

"Vi är i startgroparna på en väldigt spännande resa med stort fokus på tillväxt, där service är en av de mest centrala delarna. Vi har en tydlig plan på vad vi skall göra, så jag ser verkligen fram emot de kommande åren.

De främsta fördelarna med att jobba på Nilfisk är att få jobba med långsiktiga kundrelationer, något jag alltid har gillat, och då känns det extra roligt när vi har både bra produkter och väldigt bra medarbetare. Vi har alltid stort fokus på våra kunder och hjälps åt i organisationen. Vi tycket även att det personliga mötet är superviktigt så vi har regelbundna tillfällen där vi alla träffas."

Vem är du?
Till rollen som servicetekniker söker vi dig som vill förstå hur saker och ting fungerar och gillar att jobba med både elektronik och mekanik. Du är också nyfiken på hur autonoma maskiner fungerar. Det är viktigt att du drivs av att hitta lösningar på problem som i sin tur genererar nöjdare kunder. Du är självgående, effektiv och drivande i ditt dagliga arbete. Du strävar alltid efter att erbjuda våra kunder service på hög nivå. Har du dessutom tidigare erfarenhet från högtryckstvättar eller städmaskiner, är det självklart meriterande. 

 • Teknisk utbildning inom mekanik, elektromekanik, fordon eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet av felsökning och reparationer, gärna som maskin- eller fordonsmekaniker
 • Erfarenhet som fält- eller servicetekniker är meriterande
 • Kan läsa och förstå engelska då servicemanualer och viss utbildning sker på engelska
 • Datavana är ett måste då rapportering, materialförsörjning samt viss felsökning sker digitalt
 • B-körkort är ett krav, meriterande med B96 eller E
För att passa in hos oss har du en hög servicekänsla och är en lagspelare med ett positivt bemötande. Som person är du social, ansvarsfull och pålitlig. Vårt ledord är ” Stronger together”, så vi lägger stor vikt vid din kommunikations- och samarbetsförmåga.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Malou Magnusson, tel. 0707-588745, och Josefine Petersson, tel. 0702-501429, rekryteringskonsulter på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Nilfisk
Nilfisk grundades 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden.

Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar mot proffskunder. Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark, och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Liknande jobb:

 • Stockholm
 • Heltid
 • Umeå
 • Heltid
Publicerad: 2023-09-15
 • Lund