Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Elektroteknik
 • Maskinteknik

Ansök senast: 2022-05-31

Service Link söker Servicetekniker i Stockholm

Publicerad 2022-05-05

Inledning:
Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker eller liknande roll och vill arbeta runt om i Stockholm med omnejd? Härligt, då kanske du är rätt person för Service Link!  

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Service Links en Servicetekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Service Link.

Du kommer självklart få en gedigen introduktion och verktyg för att lyckas i rollen. Du arbetar självständigt men kommer ha nio kollegor i samma roll i Stockholmsområdet samt full stöttning från medarbetare i övriga Sverige. De erbjuder även en fullutrustad servicebil och all annan utrustning man kan behöva i arbetet.

Tjänsten kan innebära arbete på annan ort men med målsättningen att det enbart ska förekomma dagsresor. Arbetstiderna är vardagar mellan 07–16 men möjligheten att arbeta 08–17 finns. Service Link erbjuder rätt person ett varierande, stimulerande och fritt arbete där de värnar om sina medarbetare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Service Link önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att utgå från hemmet och ditt område sträcker sig över Stockholm med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer innebära regelbundet underhåll, installationer, felsökning och reparationer av deras kunders avfallskomprimatorer och balpressar.

Vi söker dig som:
Har B-körkort, vilket krävs i tjänsten då du kommer köra bil i arbetet. Har du arbetat som servicetekniker av något slag tidigare är detta starkt meriterande, annars ser vi positivt på om du har erfarenhet av att arbeta med hydraulik, maskinelektronik och heta arbeten (svetsning).

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Service Link. Du kommer vara ansiktet utåt gentemot kunder vilket gör det viktigt att du har ett gott kundbemötande. Du är trygg med att arbeta självständigt och är driven och strukturerad som person.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Liknande jobb

Publicerad: 2022-05-23
 • Lund
 • Heltid
Publicerad: 2022-05-13
 • Norrköping
 • Heltid
Publicerad: 2022-05-19
 • Göteborg