Snabbfakta

  • Eskilstuna
  • Västerås

Ansök senast: 2022-10-07

Senior RnD Engineer (Linux) till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Publicerad 2022-05-10

Nu söker vi på Sigma Technology en erfaren ingenjör med hög kompetens inom Linux till Västerås!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges Topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

I den här rollen kommer du att få vara med och bidra till framgångsrika resultat inom teknik och produktutveckling genom att identifiera och implementera nya lösningar. Med din tekniska kunskap kommer du att bidra till företagets utveckling genom att lösa komplexa industriella problem.

Du kommer att ingå i det interna Linux-teamet där en viktig del av arbetet är att spåra buggar i öppen källkod, utveckla interna applikationer, utveckla funktioner och supportfunktioner.

Ett viktigt fokusområde för dig kommer att vara funktionsutveckling, bildoptimering och att utveckla nya funktioner för de interna kunderna.

För att bli framgångsrik i denna roll behöver du ha:

 • Goda kunskaper i att arbeta med Linux embedded med fokus på integration
 • Goda kunskaper i att arbeta med Yocto
 • Erfarenhet av C/C++, inbyggda system och realtidsprogrammering

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med Azure DevOps-integration.

Som person är du lösningsorienterad och duktig på att kommunicera med kollegor. Du är målinriktad, noggrann och har en hög arbetsmoral. I den här tjänsten behöver du vara flytande i engelska både i tal och skrift då du kommer att verka i en internationell miljö.

Arbetsplatsen är i Västerås, men det finns möjligheter till remotejobb. Du behöver dock vara beredd på att vara på plats när det behövs.

Låter detta som något för dig? Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. OBS! Vi tar gärna emot ditt CV både på svenska och engelska.

Välkommen till oss!

Kontakt

För mer information kontakta:

Elena Hallin,
Unit Manager Sigma Technology IT Infra AB
elena.hallin@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-08
 • Helsingborg
 • Heltid
 • Falkenberg
 • Heltid